"Bora Stanković i Luka Mitrović"
"Bora Stanković i Luka Mitrović"

Luka Mitrović je najbolji strelac i MVP Kupa Koraća: Od svih pehara najdraži mi je ovaj što ide u trajno vlasništvo!

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.02.15. | 19:30

"Mega je ekipa koja igra zaista fantastično. To je jedan sjajan tim i to više nije talenat, već kvalitet", smatra kapiten Crvene zvezde

Bora Stanković i Luka Mitrović

Podigao je pehar namenjen osvajaču Kupa Radivoja Koraća kao kapiten, a na to su stigli i mali trofeji za najboljeg strelca i najkorisnijeg igrača! Luka Mitrović je svojom energijom, koju je uneo u tim tokom treće četvrtine, doneo potpuni preokret rezutlata, a Zvezda je od lovine postala lovac i po treći put zaredom obradovala svoje navijače!
"Od tri trofeja koja sam podigao najdraži mi je ovaj što će ostati u trajnom vlasništvu", poručio je Mitrović odmah posle ceremonije dodele pehara.
"Nismo očekivali nimalo lagan meč, naročito zato što je Mega ekipa koja igra zaista fantastično. To je jedan sjajan tim i to više nije talenat, već kvalitet! Nismo mogli da očekujemo da smo pobedom protiv Partizana završili kompletan posao, zato smo išli maksimalno do kraja. Čestitao bih svim svojim saigračima, kompletnom stručnom štabu na velikoj pobedi i prvom trofeju ove sezone, prvom otkad sam ja kapiten".

Izabrane vesti

Uz želju da će ih biti još mnogo više, srpski internacionalac je istakao da je svaki igrač utkao svoj potpis u osvajanje još jednog vrednog pehara. 
"Nisam samo ja zaslužan za osvajanje Kupa, svaki igrač koji se našao na terenu od starta takmičenja ima svoju zaslugu! Prvo poluvreme je bilo dosta slabo, u svim segmentima, i u napadu i u odbrani. Posle prvog poluvremena iz svlačionice smo izašli sa dogovorom da potpuno promenimo način igre i nakon tog odmora svi smo uneli sebe na teren i zajedničkim snagama okrenuli meč i pobedili", zaključio je Mitrović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Luka MitrovićKup Radivoja KoraćaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara