Može li Zvezda u Bambergu da zaleči rane iz Niša?

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.18. | 16:40

„Idemo dalje, moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre samog kupa", rekao je Alimpijević

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Nemačku, gde će u petak od 20.45 igrati utakmicu 23. kola Evrolige protiv Bamberga.

Crveno-beli su u dosadašnjem toku elitnog takmičenja ostvarili devet pobeda, a aventualna još jedna u potpunosti bi izbrisala negativan utisak posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća.
„Posle kupa idemo dalje, moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre samog kupa. Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili su Beogradu u Areni i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani. Odlaskom trenera trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je i vodio u prethodnom periodu dok je trener Trinkijeri bio na operaciji. Očekujem sličnu igru koja ih krasi tokom u prethodnom periodu, odlični individualci na spoljnim linijama, pre svega Heket, Hikmen... Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata“, rekao je trener crveno-belih.

Izabrane vesti

Sličnog je mišljenja i kapiten crveno-belih Branko Lazić.
„Imali smo malo veću pauzu u Evroligi, bila je ta pauza zbog nacionalnog kupa, ali smo imali par dana da se pripremimo za gostovanje Bambergu. Idemo tamo da odigramo dobro i želimo da zabeležimo pobedu. Oni su nam dužnici iz prvog dela sezone, kada su nas savladali u Beogradu, ali na prvom mestu želimo da se vratmo na pobednički kolosek. Želimo da nastavimo da pružamo dobre partije u Evropi, kako bi potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi“, rekao je Lazić.

 


tagovi

Dušan Alimpijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara