""
""

MOZZART je naslovni sponzor Košarkaške lige Srbije!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.17. | 09:30

"Posebno nam je zadovoljstvo da budemo deo ovog takmičenja, s obzirom na to da smo svedoci afirmisanja brojnih perspektivnih košarkaša kroz KLS", poručila je generalna direktorka kompanije MOZZART Koviljka Lončar

Udruženje klubova Košarkaške lige Srbije i kompanija MOZZART DOO potpisali su ugovor o naslovnom sponzorstvu za sezonu 2016/17, što pored ostalog, podrazumeva i to da će se Liga ubuduće zvati: MOZZART Košarkaška liga Srbije.

Izabrane vesti

Ugovor su potpisali Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon i generalna direktorka kompanije MOZZART Koviljka Lončar.
"Veliko mi je zadovoljstvo što smo ugovor o naslovnom spozorstvu potpisali sa kompanijom MOZZART DOO. Ova kompanija već godinama ima poseban senzibilitet za košarku i svojim sponzorskim i drugim aranžmanima značajno doprinosi razvijanju i unapređivanju košarkaškog sporta u Srbiji i regionu. Prepoznali smo zajednički interes i nadam se da ćemo ostvariti dugoročnu saradnju na realnim ekonomskim osnovama i na obostrano zadovoljstvo", rekao je Direktor takmičenja KLS Leon Deleon.

Generalna direktorka kompanije MOZZART Koviljka Lončar nije krila zadovoljstvo zbog toga što je sporazum potpisan. 
"Kompanija MOZZART ima dugogodišnju tradiciju u pružanju pomoći razvoju sporta i čast nam je što smo kroz saradnju sa Košarkaškom lige Srbije podržali jedan od najtrofejnih sportova. Posebno nam je zadovoljstvo da budemo deo ovog takmičenja, s obzirom na to da smo svedoci afirmisanja brojnih perspektivnih košarkaša kroz KLS. U duhu pomoći razvoju košarke, kompanija MOZZART pokrenula je i najveću akciju za omasovljenje ovog sporta u Srbiji kroz projekat ”Sto terena za jednu igru”, u okviru kog obnavljamo sto košarkaških igrališta širom zemlje. Smatramo da smo saradnjom sa Košarkaškom ligom Srbije na pravi način zaokružili ovu lepu priču", poručila je generalna direktorka kompanije MOZZART Koviljka Lončar.  


tagovi

Košarkaška liga SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara