""
""

Nije dovoljno što je ostavio Koka-Kolu i burek, Jokić je morao da se reši još dva slatka greha...

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.10.17. | 18:05

Kako bi smršao četiri kilograma i izgubio pet odsto telesne masti

Svima je poznata priča da je Nikola Jokić kao klinac bio pravi bucko i da je praktično sve do odlaska u NBA ligu tamanio Koka-Kolu, burek, ali i nezdravu hranu u velikim količinama i da je morao svega toga da se odrekne kako bi svoje telo doveo u optimalno stanje. 

Izabrane vesti

Pio sam po tri litra koka-kole dnevno! Imam „štek“ domaćeg mesa i gledam Prijatelje! Nedostaje mi riblji paprikaš

Ali, da li ste znali da je Jokić i posle ovih, velikih odricanja, imao još dva slatka greha kojih je morao da se odrekne zarad višeg cilja - vođenja Denvera do plej-ofa. Naime, američki mediji otkrili su da je Jokić ovog leta bio podvrgnut strahovitom režimu treninga, ali i da je dobio novu dijetu zbog koje više ne sme da konzumira picu i čizkejk. Zbog toga je, kako se navodi, izgubio četiri kilograma, ali i pet odsto telesne masti. 
"Osećam se mnogo bolje, telo mi je mnogo lakše. Sada mogu da izdržim kontakt mnogo duže. S obzirom na poziciju koju igram potrebna mi je energija zbog postavljanja blokova, skokova i svih ostalih elemenata, kako bih pomogao ekipi da pobedi", rekao je Jokić.

Svi u Denveru, od trenera Majkla Melouna do navijača, nadaju se da bi Jokić mogao da odvede ekipu u toliko čekano doigravanje.
„Verujem da možemo da uradimo mnogo toga, jer imamo zaista jako dobre igrače“, kaže momak iz Sombora.

Verujemo da mu je teško, ali i da može da vodi Denver još bolje. Ali i Srbiju od sledećeg velikog takmičenja...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Denver NagetsNBA ligaNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara