Omaž legendarnom Vinsu Karteru! Mičel leteo i kucao preko dece (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.02.18. | 09:05

Košarkaš Jute pobednik takmičenja u zakucavanju za 2018. godinu

Tradicionalno takmičenje u zakucavanjima i ove godine je bilo jedan od najzanimljivijih događaja na ol-staru, a pobedu u Los Anđelesu odneo je košarkaš Jute Donovan Mičel. Košarkaš Džezera je trijumf proslavio u dresu legendarnog Vinsa Kartera, aktera i pobednika takmičenja iz 2000. godine koje i danas važi za jedno od najtraktivnijih u istoriji ol-stara.

Ruki Jute otvorio je takmičenje kombinacijom sa tablom i atraktivnim zakucavanjem u dresu Derela Grifitsa (popularnog Gospodina Dankenštajna) za šta je dobio 48 poena. Potez koji mu je na kraju doneo trofej i priznanje bio je zakucavanje preko tri klinca odnosno dece glumca Kevina Harta kojem su sudije dodelile maksimalni broj poena - 50. 

Izabrane vesti

Svašta je košarkaš Jute radio noćas, uspeo je čak i da iskopira i čuveno zakucavanje posle okreta Vinsa Kartera, pa je zasluženo pobedio.

Mičel je, zanimljivo, u finalu pobedio košarkaša Klivlenda Lerija Nensa juniora koji je pokušao da osvoji trofej kopirajući zakucavanje oca Lerija Nensa seniora, prvog pobednika takmičenja u zakucavanju davne 1984. godine. Za taj potez dobio je 46 poena, ali je potom Mičel za zakucavanje uz pomoć drugog koša dobio svih 50 i odneo pobedu.

Na kraju spomenimo i da su Viktor Oladipo (Oklahoma) i Denis Smit (Dalas) otpali u prvoj rundi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Donovan Mičeltakmičenje u zakucavanjima

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara