Partizan pred gostovanje u Laktašima: Svaka utakmica od presudnog značaja

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.12.18. | 11:05

Crno-beli u subotu idu na noge Igokei

Košarka u regionu vraća se posle reprezentativne zbog kvalifikacionih mečeva za odlazak na Svetsko prvenstvo. Za Partizan to znači gostovanje u Laktašima (subota, 17.00) u jednom od derbija desetog kola.

Uoči duela u Laktašima oba tima imaju isti učinak u regionalnoj ligi (4-5). a trener Parnog valjka Andrea Trinkijeri zna koliko će biti teško protiv Igosa. 
"Očekuje nas ekipa koja ima mnogo talenta i koja u poslednje vreme postiže preko 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnjih pozicija, ali mi moramo gledati sebe i sopstvene snage upotrebiti da protiv takvog protivnika napravimo rezultat koji želimo. Biće teška utakmica, sa puno borbe, i mi da bi igrali kako želimo, na terenu moramo u svakom trenutku uložiti svu energiju koju imamo", istakao je Trinkijeri.

Izabrane vesti

Kapiten i najiskusniji igrač crno-belih, Novica Veličković, veruje u trijumf.
"Svaka utakmica u ABA ligi je za nas od presudnog značaja. Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i posle pauze. Sa druge strane, mi moramo da odigramo i čvrsto i pametno, kako bi uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara i kako bi se u Beograd vratili sa pobedom. Podrška sa tribina u Laktašima nam je uvek davala neku dodatnu snagu, a verujem da će zbog važnosti utakmice, broj naših navijača u hali, sutra biti još veći", naglasio je Veličković.

Foto: Star Sport


tagovi

Andrea TrinkijeriNovica Veličković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara