Potvrđeno: Nedović je Olimpijin!

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.06.18. | 12:40

Dogovoren veliki transfer

Najave su dolazile s nekoliko strana, nama je rekao da mu je ta opcija zanimljiva, a sada je potvrđeno - Nemanja Nedović novi je košarkaš milanske Olimpije!

Mada se još čeka ozvaničenje saradnje, generalni menadžer popularnog Armanija Livio Proli potvrdio je u intervjuu za štampano izdanje milanskog dnevnika Gazeta delo sport da je Nedović završen posao i da je dogovorena saradnja na dve godine.

Izabrane vesti

Kako je ranije pisano, Nedović je od Olimpije dobio ponudu koja se ne odbija - 2.000.000 evra godišnje, što će ga svrstati u red najplaćenijih igrača na Starom kontinentu. Nedović je u nedavnom velikom intervjuu za MOZZART Sport potvrdio da će sigurno otići iz Unikahe, ali u tom momentu nije mogao da govori o tome gde bi mogao da nastavi karijeru. Ipak, potvrdio je da Olimpija sprema projekat koji mu je zanimljiv.

Transfer bi trebalo da bude ozvaničen vrlo brzo.

Što se tiče ostalih vesti, Proli je najavio i transfer dojučerašnjeg košarkaša Kantua Kristijana Bernsa. Amerikanac s italijanskim pasošem potpisaće najverovatnije na dve godine.

Proli je takođe govorio i o situaciji sa Majkom Džejmsom, koji se poslednjih nedelja pominjao kao kapitalac za narednu sezonu.
„Pregovori su i dalje u toku, ali su i dalje na dugačkom štapu“.

Podsetimo, Džejms je odmah po završetku sezone u Grčkoj, gde je Panatinaikos posle majstorice odbranio šampionsku krunu, poručio da bi ostao u klubu ukoliko bi kostur tima bio nepromenjen. Znajući temperament prvog čoveka Zelenih Dimitrisa Janakopulosa, ništa nije sigurno.

Što se Olimpije tiče, sigurno odlaze Avudu Abas i Davide Paskolo, dok bi klub ostao zainteresovan za ostanak Endrjua Gaudloka ukoliko prihvati manju ulogu i umanjenje minutaže.

S druge strane, Dairis Bertans, Arturas Gudaitis i Kejleb Tarševski sigurno ostaju u timu.

Foto: Star Sport


tagovi

Armani MilanoNemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara