Sparsi u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.11.18. | 11:55

"Igraju odlično, ozbiljni su i kvalitetni. Imaju i dve velike pobede u gostima protiv Borca i Splita. Favoriti su u ovoj utakmici, ali moramo da pokažemo sav svoj talenat", poručuje trener Dinamika Vladimir Đokić

Košarkaši Dinamika i Sparsa spuštaju zavesu na sedmo kolo Druge ABA lige (17.00, TV Arena Sport 4). Domaći su dosad ostvarili polovičan učinak (tri pobede i isto toliko poraza) i nalaze se na osmom mestu, dok gosti sa pet trijumfa i samo jednim izgubljenim duelom dele drugo mesto sa MZT-om.

Trener Dinamika Vladimir Đokić svestan je da njegove pulene čeka nezahvalan zadatak. 
"Sparsi igraju odlično, ozbiljni su i kvalitetni. Imaju i dve velike pobede u gostima protiv Borca i Splita. Favoriti su u ovoj utakmici, ali moramo da pokažemo sav svoj talenat. Da uđemo motivisani u utakmicu i probamo da napravimo iznenađenje".

Izabrane vesti

Slično razmišljaju i igrači tima sa Dorćola.
"Sparsi gaje određeni sistem koji jako poštujem. Naša pobeda protiv njih bila bi iznenađenje. Igraju jako disciplinovano, ali nama ova utakmica mnogo znači i učinićemo sve da trijumfujemo, pošto smo dve utakmice zaredom izgubili u ABA 2 i u domaćem prvenstvu. Neće biti lako, ali nadam se dobroj igri i pobedi", poručio je krilni centar Dinamika Danilo Ostojić

Šef stručnog štaba Sparsa Marko Trbić priželjkuje pobedu u Beogradu. 
"Dinamik ima mlad tim, koji igra jako brzo i sa mnogo energije. Spremamo se za takvu utakmicu i pokušaćemo da odgovorimo svojim oružjem na njihovu igru. Očekuje nas, naravno, teška utakmica. Nadam se da ćemo je držati u egalu što duže i pokušati da pobedimo, kao što je to bio slučaj i na nekim prethodnim gostovanjima".

Ipak, doza opreza ne može da škodi...
"Reč je o dobroj ekipi, iako njihovo stanje na tabeli pokazuje drugačije. Slični su nama, u smislu mladosti, što znači da nas očekuje utakmica puna energije. Pokušaćemo da odgovorimo na njihovu agresivnost i nastavimo pobednički niz", kazao je bek šuter Sparsa Slobodan Jovanović.

ABA 2 liga – 7. KOLO

Sreda

Lovćen - Helios 79:58
Zrinjski - Primorska 63:66
Vršac - MZT 88:95
Split - Borac 81:68
Rogaška - Sutjeska 95:81

Četvrtak:
17.00: (1,80) Dinamik (14,5) Spars (2,15)

Foto: Shutterstock


tagovi

Dinamik BeogradSpars Sarajevosportsko klađenjeABA 2 liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara