""
""

SPECIJAL (Srbija - Italija): Orlovi više od 84,5 kvota 7,00; Bogdan + Mačvan granica 29,5; kapiten više od 1,5 trojki - 2,00...

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.17. | 14:57

MOZZART je i danas pripremio dodatne igre za utakmicu naših momaka na Evrobasketu...

Što je bilo - bilo je, večeras kreće prava i teška borba za medalju. Naši možda nisu opravdali očekivanja u susretu osmine finala sa Mađarima, ali zato imamo pravo da verujemo da će večeras nadomestiti sve propušteno iz tog susreta. Italijani su nam najteži protivnik u dosadašnjem delu turnira, pa će tako biti potrebna i najbolja partija do sada za plasman u među četiri. 

Izabrane vesti

Kladionica MOZZART kao po običaju i danas je pripremila kladilački specijal za vas. Pored standardnih igara za meč Srbija - Italija možete da odigrate i nekoliko dodatnih, sada već standardnih.

MOZZART KVOTE
Srbija - Italija

Ako verujete da će Orlovi Saše Đorđevića slaviti s dvocifrenom razlikom uplatu ćete pomnožiti sa izazovnih 2,50, a za hrabrije tu je kvota 6,00 za pobedu Srbije u svakoj četvrtini. Ukoliko naš tim ubaci 85 ili više poena na 1.000 uloženih dinara dobićete 7.000. 

Učinci pojedinaca mogu da budu posebno zanimljivi. Tako i ovoga puta imamo igre na Bogdana Bogdanovića, Stefana Jovića, Bobana Marjanovića, Milana Mačvana... Ukoliko Bogdan ubaci više od 3,5 trojke, a vi, recimo, uplatite 500 dinara, dobitak će iznositi 1.300. Mačvanova samo dva ili više pogodaka van linije 6,75 dupliraće vam ulog, a ukoliko Bobi podeli više od 2,5 rampe uplatu množite sa 3,00. Tu su na kraju i dva miksa: Bogdan + Mačvan granica je 29,5 i Jović + Marjanović granica - 24,5... 

(foto: FIBA)


tagovi

košarkaška reprezentacija Srbijesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara