Spektakularan preokret Klipersa, Golden Stejtu malo 31 razlike prednosti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.19. | 08:32

Na sve to se povredio i Demarkus Kazins, sada je 1:1 u seriji

Spektakularan preokret i brejk Los Anđeles Klipersa na gostovanju Golden Stejtu. Gubili su Klipersi sa 31 razlike u 29. minutu utakmice (63:94), ali su do kraja utakmice uspeli da preokrenu, dobiju meč sa 135:131 i izjednače u seriji na 1:1.

Ipak, malo-pomalo Klipersi su topili tu prednost pre svega predvođeni raspucanim Lu Vilijamsom koji je ubacio 36 poena, pa su na pet minuta pre kraja uveli utakmicu u egal. Stef Kari je trojkom najavio dobre vesti za svoje navijače i Golden Stejt je poveo sa 131:128, ali su gosti posle tajm-auta Dok Riversa uspeli da povežu pet poena i povedu sa 133:131. Kari je naravno uzeo sledeći šut za Golden Stejt, ali je promašio trojku, dok je Herel na drugoj strani sa dva slobodna bacanja postavio konačni rezultat.

Izabrane vesti

Golden Stejt je prvu deonicu dobio sa 33:25, drugu sa 40:25, na poluvremenu je vodio sa 73:50, ali mu ništa od toga nije bilo dovoljno da dobije ovaj meč.

Pomenusmo Vilijamsa koji je bio najbolji igrač kod Klipersa, za 32 minuta dao je 36 poena, imao je dva skoka, 11 asistencija, dve ukradene lopte i jednu blokadu uz ukupan šut iz igre 13/22. Pored njega, Kliperse su do ovog velikog preoreta vodili i Montrezl Herel sa 25 poena i 10 skokova, kao i Danilo Galinari sa 24 poena.

Kod Golden Stejta je najbolji bio Stef Kari sa 29 poena, Kevin Durant je dodao 21 poen, Klej Tompson 17 i Drejmond Grin 14.

Priličan problem u najavi za Golden Stejt, pored ovog poraza, je i to što je se Demarkus Kazins povredio. On je probao da stigne jednu loptu u četvrtom minutu utakmice, ali je pri tome nezgodno pao i uhvatio se za nogu. Nije izgledali nimalo prijatno, a poznajući njega i njegove probleme sa povredama, ovo je problem u najavi za Ratnike. Kazins će odraditi u toku današnjeg dana detaljne preglede, a prve informacije kažu da je u pitanju kvadriceps. Da li samo istegnući ili pucanje mišića, videćemo.

Bilo je svega i svačega na parketu, a bilo je i vatre. Pogađate, ponovo su u okršaju bili Kevin Durant i Patrik Beverli. Da se ne vole to nije tajna, znamo i da su zbog sukoba su isključeni u prvoj utakmici. Sada su samo nastavili. Bilo je tu koškanja, guranja, ali ovoga puta srećom nije eskaliralo u nešto teže.

Na sledećoj utakmici će Klipersi biti domaćini, a ona se igra 19. aprila. Sada će Golden Stejt juriti da nadomesti brejk. Na ovoj utakmici je od gotovog napravio veresiju.

NBA - REZULTATI

Filadelfija - Bruklin 145:123    /1:1 u seriji/
/Embid 23 - Dinvidi 19/

Golden Stejt - Los Anđeles Klipers 131:135   /1:1 u seriji/
/Kari 29 - Vilijams 36/

Foto: Reuters


tagovi

Stef KariLu VilijamsKevin DurantDemarkus KazinsPatrik Beverli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara