""
""

Trči, skači, igraj dobru odbranu! Radonjić kaže: Samo ćemo tako imati šansu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.17. | 13:10

Trener crveno-belih kaže da njegovi igrači moraju da odigraju preko granica svojih mogućnosti kako bi došli u priliku da zaprete moćnom protivniku

Crvena zvezda je vezala četiri uzastopna trijumfa u Evroligi, a sada joj na noge dolazi Fenerbahče, jedna od retkih ekipa protiv koje nije osetila slast trijumfa u novom formatu elitnog takmičenja.

Izabrane vesti

Dobri rezultati i igra iz prethodnih mesec dana daju za pravo ekipi Dejana Radonjića da se nada novom podvigu, ali crveno-beli čvrsto stoje na zemlji, svesni da je sutrašnji protivnik favorit u ovom meču.
"Očekuje nas nova utakmica protiv Fenerbahčea, tima koji je u odnosu na prošlu sezonu napravio samo jednu izmenu, a igrali su finale Evrolige i osvojili sve ostalo. Predvodi ih najbolji trener Evrope, i zbog svega toga Fenerbahče je u sutrašnjem meču favorit. U prvoj utakmici u prvom delu sezone lako su nas pobedili. Zbog svega toga, moramo da odigramo bolje, na vrlo visokom nivou, kako bi parirali protivniku. Zdravstveno stanje u timu je dobro, i izlazimo na tu utakmicu sa željom da odigramo dobro pred punom dvoranom", rekao je Radonjić pred meč sa istanbulskim velikanom.

KVOTA NA POBEDU ZVEZDE JE 2,30!

Trener crveno-belih kaže da njegovi igrači moraju da odigraju preko granica svojih mogućnosti kako bi došli u priliku da zaprete moćnom protivniku.
"Moramo da odigramo iznad svojih mogućnosti, protivnik je toliko kvalitetan i to ispunjen na svim pozicijama, sada i kompletan. Cilj je da igramo dobru odbranu, da kontrolišemo skok, da dobro trčimo, i imamo dobar napad, kako bi uopšte imali svoju šansu", rekao je trener Radonjić.

Utakmica između Crvene zvezde i Fenerbahčea igra se u četvrtak od 20.45.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan RadonjićEvroligaFenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara