""
""

Veličković: Pukao sam!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.18. | 23:50

"Borim se za svoj klub, za crno-beli dres i neću ni pred kim da se sklanjam", kaže kapiten Partizana

Po ustaljenoj tradiciji, ispred prvotimaca crno-belih pred novinare je izašao jedan od najstarijih košarkaša, kapiten Novica Veličković. Nije krio razočarenje zbog novog poraza u derbiju.
“Trudili smo se da pariramo kvalitetnoj Zvezdi iako smo imali sitne povrede. To nije opravdanje, bez obzira na snagu protivnika. I dalje mislim da možemo da igramo sa njima i nadam se da će ostali saigrači to shvatiti u dogledno vreme. Ne možemo da igramo 28 minuta poritv ovakve Zvezde, moramo svih 40. Oni imaju pun roster, stalno vrše pritisak, moraš da se navikneš na njihov ritam”, smatra Veličković.

Izabrane vesti

Dobrićeva šuterska rapsodija i nemoćni Partizan!

Partizan se ovim porazom udaljio od plej-ofa, a na pitanje kako naći motiva za dalje takmičenje Veličković kaže:
“Ako nemaš motiv da igraš za najveći klub na ovim prostorima onda i nisi za košarku. Sami smo sebi zakomplikovali život porazom od Mornara ovde u Pioniru, i oni su ljudi zaslužili da idu u plej-of na kraju. Što se mene tiče, uvek imam motiv da igram za Partizan. Igraću i dalje za njega jer ga volim”, podvlači Veličković.

Uvrede sa tribina na njegov račun nisu izostale ni ovog puta, a pažnju je privukao i verbalni okršaj sa jednim navijačem koji je sedeo tik pored terena.
“Pukao sam na kraju utakmice! Stvarno respektujem Zvezdu, nikada nikome nisam ništa ružno rekao i ne podržavam vređanje. Sve je izazvao čovek koji je sedeo u prvom redu do parketa. Samtram da, ako sediš pored terena, treba da imaš neke manire, da paziš kako se ponašaš. Rekao mi je 300 stvari kojih ne mogu sada da se setim, a ja znam da sam pogrešio što sam izgubio glavu i ušao u raspravu. Borim se za svoj klub za crno-beli dres i neću ni pred kim da se sklanjam", zaključio je Novica Veličković.

(FOTO: MN press) 


tagovi

SrbijaFK PartizanNovica VeličkovićJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara