""
""

Zagorac odigrao raznovrsno, Lonzo Bol do dabl-dabla (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.17. | 08:21

Naš košarkaš imao učinak od sedam poena, pet skokova i četiri ukradene lopte

Poslednji meč na Letnjoj ligi Rade Zagorac odigrao je noćas. Njegov Memfis je poražen od Portlanda s 82:87, a srpski internacionalac postigao je sedam poena i imao pet skokova i četiri ukradene lopte uz šut iz igre 3/6 za 24 minuta na parketu.

Najviše poena za Memfis dao je Dilon Bruks (16), dok se kod Portlanda istakao Džarnel Stouks sa 22 data poena i 15 skokova.
"Bilo je to zaista sjajno iskustvo. Igrao sam prvu Letnju ligu u životu. Odličan trud cele ekipe od samog starta. Neverovatna energija je vladala oko tima", napisao je Zagorac na svom Tviter profilu.

Izabrane vesti

U Američkim medijima pojavila se informacija da je Zagorac potpisao dvogodišnji ugovor sa Memfisom, te da je druga godina opciona.

Ovaj poraz od Portlanda znači da se Grizliji nisu plasirali u finale Letnje lige, gde će se sastati Los Anđeles Lejkersi i upravo Portland.

A Lejkersi su do finala stigli pre svega uz pomoć Lonza Bola koji je imao neke dobre partije, a i u trijumfu nad Dalasom 108:98 postigao je dabl-dabl. Za 21 minut na parketu dao je 16 poena, imao 10 asistencija i četiri skoka uz šut iz igre 5/7. Posle meča je izgleda imao problema sa povredom, ali nekom ne previše ozbiljnom.

Najefikasniji kod Jezeraša bio je Kajl Kuzma sa 24 poena i pet skokova, dok se u redovima Dalasa istakao Denis Smit Junior sa 21 datim poenom. Jogi Ferel je ubacio 15.


tagovi

Rade ZagoracNBA ligaMemfis GrizlisLos Anđeles Lejkers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara