"Već je i previše rečeno", spušta loptu Dino Repeša, pomoćni trener hrvatskog šampiona, na temu posmatranja Partizanovog treninga
/ Izvor: mozzartsport.com
Cedevitin "špijun": Radim šta mi se kaže...
"Repe[a i Poceko na prvoj utakmici u Beogradu"

"Isto kao što oni rade u Beogradu, tako mi radimo u Zagrebu. Šta god to značilo... Kada dođemo u Pionir kamere u dvorani su sve vreme uključene. Lično, nisam nadgledao Partizanov trening, Dino (Repeša, pomoćni trener, prim. aut.) je bio u prolazu i provirio da vidi ko trenira".

Vatru je otvorio Aleksandar Džikić, gore navedenim rečima odgovorio je Veljko Mršić, šef stručnog štaba Cedevite, da bi slučaj "Špijunaža" nedugo zatim dobio još jednog aktera - Dragana Todorića.

Šta o svemu misli Dino Repeša, sin proslavljenog hrvatskog trenera Jasmina i nekadašnji član mlađih reprezentativnih kategorija "kockastih".
"Već je i previše rečeno... Nije moje da komentarišem, jer se nalazim u ulozi pomoćnika koji sluša i radi što mu se kaže. Tako sam vaspitan i ne želim dalje na tu temu", spušta loptu Repeša u razgovoru za MOZZART Sport.

U taboru zagrebačkog kluba tinja nada da bi serija mogla da bude gotova u subotu, mada ulogu favorita prepuštaju crno-belima.
"Za razliku od prve utakmice iz ligaškog dela, kada smo napravili veliki preokret i slavili u Pioniru, gde je publika bukvalno šesti igrač, Partizan je počeo da igra znatno bolje. Želimo da rešimo seriju u Beogradu. Za nas bi trijumf bio neka vrsta iznenađenja, jer je Partizanov teren 'najvreliji' na ovim prostorima. Ako se to ne dogodi, spremićemo se za treći meč i, nadam se, izaći kao pobednici", dodao je Repeša i još jednom napomenuo da nije bilo loše namere kada je posmatrao protivnički trening.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti×