Humanitarni tiket u podne: Aleksandra Anja Alač tipuje za fondaciju Podrži život

/ Izvor: mozzartsport.com
Poznata glumica tipuje na poene na susretu srpskih i slovenačkih košarkašica
Humanitarni tiket u podne: Aleksandra Anja Alač tipuje za fondaciju Podrži život
""

Dragi naši kladioci, na starom smo mestu tačno u dogovoren čas! Znamo povod, jer MOZZART kladionica i čitaoci sportskog portala Mozzart Sport ambiciozno kreću u novu radnu sedmicu plemenite misije. Kompanija MOZZART uz „Humanitarni tiket u podne“ nas zove u pohode nove.

Ipak, napravimo na startu kratak siže našeg puta. Dobrotvorna akcija MOZZARTA počela je 10. juna 2016. godine kada i EP u fudbalu u Francuskoj. Od tada naša kompanija svakog dana obezbeđuje ulog od 10.000 dinara za naše poznate ličnosti-humanitarne kladioce koji sastavljaju plemenite tikete i pokušavaju da uvećaju početnu sumu novca. Ukoliko listić bude dobitan MOZZART dobijenu sumu novca donira onim ustanovama, fondacijama, udruženjima obolelih, svima onima čije nečije malo znači puno… Želje naših gostiju naravno određuju adrese.

Kompanija MOZZART se ponaša kao i sve društveno odgovorne kompanije, od samog osnivanja. Možda je manje poznato da je MOZZART učestvovao i učestvuje u mnogim plemenitim i dobrotvornim akcijama.

Evo samo nekih: Bitka za Bebe- donirali smo veliki broj inkubatora srpskim porodilištima.

Potom, za naše najmlađe sugrađane donirani su aparati za ispitivanje sluha u okviru akcije Srce za decu.

Kompanija Mozzart je prepoznala dobar rad fondacije Podrži Život-pomaže lečenje teško obolele dece. Inače, na čelu te fondacije nalazi se naš poznati glumac Sergej Trifunović. Pomagali smo im i naravno pomoć od Mozzarta će stizati i u narednom periodu. Mozzart je prepoznao dobar rad i humanitarne fondacije „Budi Human“ Aleksandra Šapića pa smo i sa njima sklopili višemesečni ugovor o donatorstvu.

Mozzart kontinuirano pomaže Savetovalište za borbu protiv nasilja u porodici, ustanovu za zbrinjavanje dece sa posebnim potrebama „Kolevka iz Subotice“.

 S tim u vezi dobro je napomenuti da je kompanija Mozzart, odnosno njen menadžment, posebno ponosan na dobrotvorni i sponzorski rad u sferi sporta.

Pomažemo srpske zlatne delfine, potom beogradske rukometaše, karatiste, džudiste, pojedince…

Košarka nam je uža specijalnost, tako da kažemo, i tu moramo da istaknem sjajnu akciju 100 terena za jednu igru-obnavljamo 100 košarkaških igrališta u Srbiji, stigli smo do 39. Samo u Čačku ćemo obnoviti četiri terena. Prvo u Zrenjaninu ponelo je ime Dejana Bodiroge.

Naslovni smo sponzori MOZZART KLS lige Srbije, sad Superlige Srbije, dakle pomažemo košarku u zemlji, ali Mozzart je zastupljen i u regionu, pa i tu utičemo na razvoj košarke jer je MOZZART član sponzorskog pula ABA lige.

Ne treba zanemariti ni sponzorstva koja idu ka čačanskim klubovima Železničaru i Borcu, a Čačak je bio centar košarke još u staroj Jugoslaviji.

U toku je i kampanja Novi dresovi za nove šampione u kojoj Mozzart donira sportsku opremu klubovima iz Srbije.

Pre nego što Vas podsetimo kakvi su rezultati samo jedne od MOZZARTOVIH humanitarnih kampanja treba da se setimo i nekih u plejadi poznatijih ličnosti koje su se uključile u našu plemenitu akciju. Naši humanitarni kladoici su bili: Uroš Spajić, Zdravko Čolić, Dejan Bodiroga, Dejan Deki Stanković, Žarko Paspalj, Piksi Stojković, Dejan Tomašević, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Saša Đorđević, Radomir Antić, Robert Prosinečki, Miro Bilan,  Nikola Rađen, Igor Kokoškov, Ljubiša Tumbaković, Lepa Brena, Boba Živojinović, Dejan Savić, Andrija Milošević, Ana Bekuta, Bora Čorba, Aleksandar Atanasijević, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Miroslav Ilić, Bajaga, Moca Vukotić, Aleksandar Šoštar, Mile Isaković, Seka Sablić, Stefan Birčević, Bobi Marjanović, Boža Maljković, Marina Maljković, Sloboda Mićalović-Ćetković, Dejan Milojević, Dejan Radonjić, Neša Ilić, Dragan Škrbić, Dragoljub Đuričić, Dušan Kecman, Milan Kalinić, Irfan Mensur, Goran Đorović, Slavoljub Muslin, Zoran Filipović, Ivica Kralj, Jasna Šekarić, Lane Gutović, Lepa Lukić, Marko Simonović, Marinko i Nikola Rokvić, Matija Bećković, Mića Berić, Miško Ražnatović, Nebojša Glogovac, Branislav Lečić, Zoran Kesić, Nikola Kojo, Pera Božić, Gagi Jovanović, Jugoslav Vasović, Praja Dalipagić, Moka Slavnić, Tozovac, Bogdan Obradović, Slobodan Soro, Marko Nikolić, Stragi Stevanović, Nele Karajlić, Sergej Trifunović, Vlado Gergijev, Dača Ikodinović, Vuk Kostić, Dragan i Živana Ilić, Miloš Teodosić…

Telegrafsko podsećanje, danas imamo 375. gosta, imali smo 54 dobitnika koji su na preko 45 adresa usmerili novac koji je komanija MOZZART donirala. Ravno 3.747.254 dinara. Još malo pa četiri donirana miliona!

Ali, da se vratimo na zadatak. U ovoj radnoj sedmici ulogu plemenitih kladilaca preuzeli su, i tako se priključili MOZZARTOVOJ humanitarnoj akciji, sledeći gosti:

-Ponedeljak, glumica Aleksandra Anja Alač, ćerka Vesne Čipčić,  tipuje za „Podrži Život“

-Utorak, glumac Milorad Miki Damjanović, tipuje za porodilište bolnice u Priboju

-Sreda,  predsednik opštine Novi Beograd i proslavljeni vaterpolista  Aleksandar Šapić, tipuje za „Budi human“.

- Četvrtak, fudbaler Mario Maslać
-Petak, glumica Ljuma Penov, tipuje za Zvečansku
-Subota, glumac Vladan Milić
-Nedelja, glumica Danica Ristovski, tipuje za Dom kulture u  u Ravnom Selu, opština Vrbas.

PREPIŠI ANJIN TIKET

Naša današnja gošća potiče iz glumačke porodice, ćerka je poznate glumice Vesne Čipčić i glumca Aleksandra Alača. Diplomirala je na FDU u Beogradu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta kao prvi par na plemenitom listiću odabrala je utakmicu sa EP SLOVAČKA M21-ENGLESKA M21. Slovaci su već dobili Poljake sa 2:1, a mladi Englezi su remizirali sa Šveđanima. Tokom priprema za prestižno takmičenje selekcija Slovačke dobila je Srbiju i Škotsku. Englezi su poraženi od Francuza i Nemaca. Istorija međusobnih duela je na strani Engleza 2:1.

“Idem na duplu šansu uz golove, iks, dva i tri plus, KMB X2&3+, kvota 2.45”, kaže za Mozzart Sport Anja Alač.

Članica BDP-a koja igra u komadima Harold i Mod, Sve o mojoj majci, Moj sin samo malo sporije hoda, Anđeli čuvari, Kad su cvetale tikve, Ples za Bogove, Poziv za pogubljenje…sad je na plemenitom listiću našla mesto i za meč POLJSKA M21-ŠVEDSKA M21. Šveđani su treći u grupi sa osvojenim bodom, Poljaci nemaju poene, ali su tokom priprema bili bolji od vršnjaka iz Nemačke i Crne Gore. Sokolove su dobili sa 6:0. Orlići su dobili Švedsku sa 2:0. Statistika je na strani Švedske 1:1:3.

“Pokušaću sa golovima od dva do četiri, UG 2-4”, kvota 1.52, Anjin je tip u koga veruje.

Aleksandra, koja je postala poznata po ulozi Ines Odak u seriji „Ruža vjetrova“, ali i po roli Brankice u seriji „Montevideo, Bog te video“ sada je na humanitarni tiket kompanije MOZZART odigrala na utakmicu Kupa Konfederacija AUSTRALIJA-NEMAČKA. Serija Nemaca traje sedam mečeva bez poraza. Australija je imala niz od četiri utakmice bez poraza koji je prekinuo Brazil. Istorija je na strani nemačkih fudbalera 1:1:2.

“Golovi tri i više, UG 3+, kvota 1.55”.

Anja je plemeniti tiket začinila košarkaškom utakmicom u kojoj su akterke reprezentativke SRBIJE i SLOVENIJE. Obe selekcije su doživele poraze u prvom kolu. Srpkinje su u poslednjim proverama imale tri trijumfa i jedan poraz. Crna Gora je u dva navrata savladala Sloveniju. Poslednji duel današnjih rivalki dobile su Srpkinje sa 11 poena razlike.

“Idemo na ukupan broj poena na meču, manje od ponuđene margine, manje 132,5, kvota 1.85”, zaključila je Humanitarni tiket u podne Aleksandra Anja Alač koja će dobitak, ako prođe tiket, usmeriti za Sergejevu humanitarnu fondaciju „Podrži Život“.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 8808 KONFK Australia - Germany ug 3+ 1,50
Pon 18:00 6032 EPM21 Slovakia M21 - England M21 kmb X2&3+ 2,35
Pon 20:45 6035 EPM21 Poland M21 - Sweden M21 ug 2-4 1,50
Pon 15:00 7095 EP W Serbia W - Slovenia W up manje (133.5) 1,85

* Prikazane kvote bile su aktuelne u momentu kada je tiket popunjavan i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

×