Humanitarni tiket u podne: Tanja Bošković tipuje za Zvečansku

/ Izvor: mozzartsport.com
Poznata glumica uglavnom je igrala na golove
Humanitarni tiket u podne: Tanja Bošković tipuje za Zvečansku
""

Stigli smo do nove radne sedmice plemenite akciju kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“. Od 17. do 23. jula naši gosti koji su podržali dobrotvornu akciju su glumica Tanja Bošković, košarkaški trener Luka Pavićević, glumica Borka Tomović , glumci Predrag Vasić, Miroljub Turajlija, Milan Antonić i Petar Ristovski.

Tanja, Luka, Borka, Predrag, Miroljub, Milan i Petar će pokušati da upišu svoja imena na spisak humanitarnih kladilaca koji su sastavili dobitne plemenite listiće. Trenutno imamo 56 dobitnika koji su uspeli da osvoje ravno 3.967.854 dinara, a tu sumu kompanija MOZZART je donirala na preko 45 adresa, bolnicama, humanitarnim fondacijama, udruženjima obolelih, školama, klubovima, SOS Dečjim selima...

Tanja je doajen srpskog glumišta, iza sebe ima preko 40 godina plodonosne pozorišne, filmske i televizijske karijere. Diplomirala je na klasi profesora Predraga Bajčetića i potom se nižu uloge u Košavi, Divljim jagodama, Balkan ekspresu… Ističu se likovi iz Majstorske radionice, Policajac s Petlovog brda, Rat uživo, Okupacija u 26 slika… Pamtimo je i pamtićemo Tanju kao Bosu, Jucu, Lili, Lolu Golubović, Klaru, Dunju, Snežanu Nikolajević, kneginju Milicu, Jadranku, popadiju Sidu...

Rođena Beograđanka je u prvo vreme živela u Aranđelovcu, pa ponovo u Beogradu i Njujorku. Otac Velizar i majka Ivanka su bili profesori. Ima dvoje uspešne dece, ćerku Lanu i sina Đorđa.

Sad se okrećemo plemenitom listiću. Srećno, Tanja!

Prva utakmica je duel iz Danske ODENZE - NORDSJILAND. Domaći su u poslednjih pet mečeva ostvarili samo dva remija i tri poraza. Rivali su imali trijumf, pa tri nerešena ishoda, a poslednju utakmicu su izgubili. Istorija duela ova dva kluba kaže 24-8-15. Odenze je slavio u svih pet poslednjih mečeva, nekad baš ubedljivo, 5:1.
„Kombinazija 1X uz 2+“, kaže za MOZZART Sport Tanja Bošković.

PREPIŠI TANJIN TIKET

Srpska glumica se sad opredelila da na humanitarni tiket stavi meč sa Islanda FJOLNIR - GRINDAVIK. Domaći sa devet bodova drže poslednju poziciju na tabeli. Gosti imaju identičan broj poena sa liderom i drugi su. Fjolnir ima samo dva remija u poslednjih pet okršaja. Grindavik ima tri pobede i dva nerešena ishoda. Statistika međusobnih duela glasi 3-2-1. Fjolnir je poslednji susret dobio sa 4:0.
„Igram na golove, od dva do pet.“

Treća utakmica po izboru poznate glumice je duel iz lige Norveške KRISTIJANSUND - VALERENGA. Na mečevima domaćih uglavnom je dolazilo tri, ali i više golova. Valerenga je tri puta pobedila i dva puta odigrala nerešeno. Poslednji međusobni susret dobila je Valerenga sa 1:0.
„Valerenga će postići makar jedan gol u drugom poluvremenu.“

Tanja Bošković je sad odigrala utakmicu iz lige Švedske, ELFSBORG - HAMARBI. Domaći u poslednje vreme imaju tri pobede i dva remija. Gosti dva trijumfa od po 3:1, ali i tri poraza. Istorija kaže 11-6-13. Elfsborg je u poslednja dva okršaja slavio nad rivalom sa 4:2 i 4:1.
„Golovi, od dva do pet“, zaključila je plemeniti listić kompanije MOZZART čuvena glumica Tanja Bošković koja će potencijalni dobitak usmeriti ka Centru za zaštitu odojčadi, dece I omladine u Zvečanskoj.

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

×