Pročitajte ko vam je 12. januara doneo novac, a ko vas je prodao...
REZZIME DANA (petak):
""

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

NEC - GO AHED IGLS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:1

Vatromet u Najmegenu i petarda NEC-a koji nastavlja trku za vodećim Sitardom. Sve što su Go Ahed Iglsi uspeli, bilo je da izjednače u 23. minutu... Svoje veče imao je Anas Ačahbar, trostruki strelac u pobedi domaćeg tima.

ŽALGIRIS - UNIKAHA (tip bezh 1, kvota 1,50) - rezultat 79:77

Poraz od Crvene zvezde je arhiviran, Žalgiris nastavlja da niže pobede u Evroligi! Samo nedelju dana pošto je pretrpeo neuspeh u Beogradu, litvanski predstavnik je u dramatičnoj završnici srušio Unikahu. Nakon što je Vasilije Micić bio polovičan sa linije za slobodna bacanja, gosti iz Malage su krenuli po produžetak (ili pobedu), ali Rej Mekalum nije bio siguran - dva puta! Posle prvog promašaja uspeo je da uhvati odbitak i proba ponovo da vrati loptu u koš, ali je i drugi pokušaj završen bezuspešno.

PARIZ - BURG PERNOAS (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:0

Burg jeste jedan od najlošijih gostiju u Ligi 2, ali se Pariz propisno namučio kako bi stigao do desete pobede. Sent Luis je u 80. minutu prvi zatresao mrežu Burga, da bi u sudijskoj nadoknadi, tačnije 92. minutu, Tčokunte zadao završni udarac gostima.

PRECRTANO:

ŠVEDSKA - ISLAND (tip bezh 1, kvota 1,30) - rezultat 24:26

Kontinentalni šampionat u rukometu nije otvoren na željeni način... Šveđani su na poluvremenu bili u zaostatku od sedam poena, ali su uspeli da se probude u nastavku. Ispostavilo se nedovoljno, pošto je Island sačuvao veliki kapital i na vašu žalost došao do pobede u splitskoj Spaladijum areni.

NIM - LANS (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:1

Fudbaleri Nima su nadigrali Lans, ali na kraju pognute glave napustili stadion Kostijere. Trenutak nepažnje i autogol alžirskog internacionalca Hareka u 47. minutu koštao je popularne Krokodile bodova, pa je francuska Liga 2 trenutno jedna od najuzbudljivijih u Evropi.

SOŠO - KEVILI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:1

Gotovo identična situacija viđena je i ovde... Sošo je pretio, konstantno napadao, međutim, ostao bez bodova. Nažalost, jedini udarac Kevilija u okvir gola završio je iza leđa Maksensa Prevoa. Uputio ga je Gakpa u 58. minutu.

 

(FOTO: Shutterstock)

×