CSKA ovo neće propustiti

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.03.18. | 15:01

Razlika u kvalitetu je evidentna

Ozbiljna je muka pronaći neku dobru kvotu kada nastupi reprezentativna pauza u fudbalu. U redu, prijateljske utakmice su tu, ali na dobrom delu njih teško je sa sigurnošću predvideti konačan ishod. Neki su menjali selektora, neki zvali nove igrače, a uostalom sam epitet "prijateljski" nagoveštava da će mnogi promešati sastave, što bi moglo da ima negativne posledice. 

Malo smo zagrebali ispod površine i došli do zaključka da dobri koeficijenti leže u hokeju. Tačnije, KHL-u. CSKA vodi protiv Jokerita sa 3:1 u četvrtfinalu plej-ofa, odnosno polufinalu Zapadne konferencije. Armejci su daleko više pokazali od finske ekipe, igrali sve vreme u jakom tempu te danas treba očekivati da ostvare trijumf. Daleko je Jokerit od ekipe za potcenjivanje. Reč je o solidnom timu od kojeg se s pravom mnogo očekivalo ove sezone. Neki su očekivali i previše... Ipak, CSKA je pokazao da je za koplje iznad, a osim napadača finski tim je na muke stavljao i maestralni golman Armejaca Ilja Sorokin.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 17:30 8011 KHLPF CSKA - Jokerit ki 1 1,45
Ukupna kvota1,45

Nijedna od četiri utakmice ove serije nije išla preko četiri pogotka pa ne treba ni danas očekivati goleadu. Ulog je ogroman, oba tima igraju tvrdo, CSKA može dalje, a Jokerit da završi sezonu. Gosti su dosad u regularnom delu postigli tek dva gola. Armejci su u obe utakmice u svojoj dvorani glatko slavili ne dopustivši protivniku niti pogodak.

Razlika u kvalitetu je primetna, CSKA je i na gostovanju bio bolji, a sada pred svojim navijačima ima šansu da završi posao i plasira se u finale Zapadne konferencije, odnosno generalno polufinale. Utisak je da domaćin neće propustiti ovu šansu. Stoga - kec.

KHL, PLEJ-OF, ČETVRTFINALE

Četvrtak

Zapadna konferencija, polufinale

Petak

Istočna konferencija, polufinale

Foto: Action Images


tagovi

hokej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara