Ćuk: Bodove nosimo u Zagreb, ali brine me kakva će biti temperatura vode na Banjici

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.12.18. | 15:31

Reprezentativac Srbije adut Mladosti u meču protiv svog nekadašnjeg kluba Partizana

Utakmice Partizana i Mladosti oduvek su bile mamac za vaterpolo sladokusce, bez obzira na kojem se plivalištu igralo, bilo na Banjici ili na Savi. Tako bi trebalo da bude i večeras, kada Mladost u Beogradu bude izašla na megdan crno-belima u sklopu 7. kola Triglav Regionalne vaterpolo lige (19:00).

Izabrane vesti

Posle šest odigranih kola Mladost i Partizan se nalaze na dva suprotna kraja tabele. Odigrana je trećina ligaškog dela, a Žapci ubedljivo vode sa šest pobeda, dok se Partizan nalazi na pretposlednjem mestu sa skromna četiri boda.

Ovogodišnje veliko pojačanje Žabaca,reprezentativac Srbije Miloš Ćuk, koji je u Partizanu igrao pre četiri sezone, izneo je za sajt Mladosti očekivanja od večerašnjeg meča.
"Izgleda da su prošla vremena derbija između ova dva kluba. Meni je iskreno žao što je Partizan u tako lošoj situaciji. On se iz godine u godine podmlađuje, a izgleda da ne može da preseče taj trend da mu odlazi po pet, šest igrača. Mladost je apsolutni favorit i naravno da stižemo u Beograd po pobedu. Drago mi je što ću imati priliku da vidim stare prijateljea, ali bodove nosimo u Zagreb. Jedino me brine kakva će biti temperatura vode na Banjici", pola kroz smeh, a pola ozbiljno završio je Ćuk.

JADRANSKA LIGA - 7. KOLO

Petak
Primorac - Crvena zvezda 6:6

Subota
17.00: (3,60) Mornar Split (8,00) Jadran HN (1,45)
18.00: (9,00) Partizan (13,0) Mladost Zagreb (1,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

sportsko klađenjeMiloš ĆukVK Mladost ZagrebVK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara