Sluck želi reprizu, Energetik se zalaufao

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 09:14

Nastavlja se prvenstvo Belorusije

U trenucima kada fudbala gotovo da nema zbog pandemije virusa korona, prvenstvo Belorusije svakako spada u jedno od atraktivnijih. Sezona se u ovoj zemlji nije prekidala, pa je četvrto kolo otvoreno u petak utakmicom između Nemana i Belšine, na kojoj je gost došao do prvog boda u prvenstvu (1:1).

Danas su na programu tri utakmice...

Izabrane vesti

Domaćin je u prošlom kolu savladao Isloč na gostovanju (2:3), a prethodno je poražen od Bresta na svom terenu. Vitebsk je takođe bio uspešan na strani gde je dobio Smoleviči minimalnim rezultatom, a ovaj gol je ujedno i jedini koji su postigli na ukupno dva gostujuća meča. Prethodni duel ovih rivala odigran u avgustu prošle godine takođe u Slucku domaćin je dobio sa 3:0, a samo jedan od prethodnih pet završen je nerešenim rezultatom.

Torpedo je sezonu započeo pobedom na gostovanju Šahtjoru, usledio je trijumf nad Belšinom kod kuće, da bi u prošlom kolu izgubili od Dinamo Minska na gostovanju sa 2:0. Energetik je posle tri kola bez poraza. U prvom je savladao BATE Borisov sa 3:1, zatim je bio bolji od Ruh Bresta na strani (0:1), kao i od Minska kod kuće (2:0). Ipak, nikada nisu pobedili Torpedo na ovom stadionu, a treba napomenuti da su i tri od prethodnih pet odmeravanja ovih rivala završena nerešenim rezultatom.

Posle dva vezana poraza Gorodeja je u prošlom kolu pobedila Belšinu na gostovanju. Dinamo je ostvario identičan učinak u prva tri kola. Izgubio je od Ruh Bresta kod kuće, a onda i od Minska na gostovanju da bi konačno savladao Torpedo u Minsku. Gorodeja je dobila njihov prethodni okršaj rezultatom 3:1, a od 2016. samo dva puta gubila je od ovog protivnika pred svojom publikom.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara