Javno podržao Partizan, pa dobio otkaz

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.12.18. | 19:34

Slučaj Zorana Avramovića i jedna fotka iz bolničke postelje

Nesvakidašnje vesti stižu sa Banjice. A tiču se vaterpolo kluba Partizan, jednog od najuspešnijih sportskih kolektiva u državi. Kako su crno-beli objavili na zvaničnom Tviter nalogu, Zoran Avramović, doskorašnji izvršni direktor Vaterpolo saveza Srbije dobio je otkaz u toj organizaciji.

Crno-beli uveravaju da je Avramović razrežen dužnosti zato što je u javnom sporu između crno-belih i opštine Voždovac, oko vlasništva bazena u Sportsko-rekreativnom centru „Banjica“ stao na stranu kluba. O tom sporu juče je govorio i predsednik VSS, Viktor Jelenića, a danas...
Predsednik Skupštine vaterpolo kluba Partizan, gospodin Avramović danas je dobio otkaz u Vaterpolo savezu Srbije, u kojem je godinama uspešno obavljao funkciju izvršnog direktora. Zaustavimo odmazdu ka Partizanu zbog istupanja u javnosti. Vaterpolo savez Srbije nije privatno vlasništvo i ne smemo dozvoliti da nevini ljudi dobijaju otkaze zbog podrške VK Partizan! „Dobre namere“, kako je Jelenić juče okarakterisao svoje namere ka VK Partizan nikako da prođu. Jos jedan gest koji ukazuje na apsolutni pokušaj potpunog uništenja najtrofejnijeg srpskog kluba. U ime VK Partizan molimo nadležne da reaguju na varvarske napade na klub. Ne zaboravimo koliko uspeha je VK Partizan doneo Srbiji“, piše na Tviter nalogu zvaničnog prvaka države.

Izabrane vesti

Inače, crno-beli i dalje vode bitku sa ogromnim finansijskim problemima. Pre nekoliko dana je objavljen apel kako bi se regulisao dug za grejanje, među prvima je u pomoć priskočila pevačica Jelena Karleuša uplatom 100.000 dinara, a danas je Partizan objavio fotografiju advokata u penziji Petra Žižića, koji je iz bolničke postelje pokazao privrženost klubu, pokazujući uplatnicu, u znak solidarnosti voljenom klubu.

FOTO: Star sport, VK Partizan


tagovi

VK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara