Ko gubi ima pravo da se pobije

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.12.18. | 15:28

Na treningu ledenih oklopnika iz Sent Luis sevale su varnice, a nadamo se da će tako biti i večeras protiv slabašne Floride za prolaz kvote 2,35

Izabrane vesti

A razlog je tuča između saigrača Bluza, Roberta Bortuca i Zeka Senforda koja se dogodila na treningu dan nakon poraza od 6:1 na domaćem ledu od Vankuver Kanuksa, što je 10. put da su oklopnici iz Misurija pognutih glava napustili led u poslednjih 14 mečeva! Solidan početak sezone tako je poništen i nakon dva meseca borbi Bluzeri imaju samo 10 pobeda i drugi su odozdo u, istina veoma jakoj, diviziji Central. Ali, varnice sa treninga lako se preliju i na meč, što svi treneri dobro znaju te često podstrekuju sukobe ne bi li podigli ekipu iz učmalosti. Očekujemo da se ovaj put to i dogodi.

We got practice fights in St. Louis.

Things have gone from bad to worse for the Blues.

pic.twitter.com/zAHCkv0TFt

— Spittin' Chiclets (@spittinchiclets) December 10, 2018

Jer u goste im dolazi slabašna Florida koja je vezala dva poraza i tavori na dnu Atlantika, te je kvota na Bluze od 2,35 odlična i veoma realna, pošto u poslednje vreme igraju od meča do meča, to jest od pobede do poraza, pa opet ukrug. Nadmo se, u našu, kladilačku korist.

FOTO: Reuters


tagovi

NHLSent Luis Bluzbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara