Gelor Kanga se raspituje o Trabzonu

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.03.20. | 18:31

Pomoć je potražio kod Marija Lemine

Zimus se Gelor Kanga pominjao kao moguće pojačanje Trabzona, ali se to nije realizovalo. Međutim, ovog leta bi to moglo da se realizuje, a svemu svedoči i interesovanje samog Kange za Trabzon kao klub. Naime, turski mediji pišu da je Kanga pitao Marija Leminu, zemljaka koji igra u Galatasaraju, vezano za Trabzon.

Taj klub bi rado video Kangu u svom jatu, posebno što Kangi na leto ističe ugovor sa Spartom iz Praga.

Izabrane vesti

Kanga ima ugovor sa Spartom još tri meseca, a sada je potražio od Lemine informacije o turskom šampionatu.
"Trabzon je grad fudbala. Bićeš jako srećan ako odeš tamo. Bio bi to važan korak za tebe u karijeri", rekao je Lemina Kangi.

Ukoliko Kanga ne produži ugovor sa Spartom, napustiće klub na kraju sezone bez obeštećenja. A Trabzon zbog svega  toga trlja ruke od zadovoljstva.

Kanga je u Spartu stigao za 1.000.000 evra, a tim iz Praga je tražio čak 4.000.000 za Kangu zimus, ali nisu uspeli da izvuku tu sumu. I sada će verovatno Kanga otići bez obeštećenja.

Naravno, Kangu pamtimo iz dresa Crvene zvezde, a prethodno je nosio dres Rostova, iz kojeg je kao slobodan igrač stigao na stadion Rajko Mitić u julu 2016. godine.

Treba reći i da je Kanga bio zaslužan što zimus nije prešao u Trabzon jer je želeo u Španiju. Imao je kao opcije Leganes i Seltu, ali... To se nije realizovalo.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara