""
""

Novi Pazar i Vojvodina za prvi pehar

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.10.17. | 11:11

Pobednik kupa na prvaka

U četvrtak u dvorani Pendik dobijamo odgovor ko će osvojiti Superkup Srbije u kojem se sastaju domaći Novi Pazar i Vojvodina (18.00). Pobednik kupa na prvaka. Novosađani su trofej osvojili 2015. godine, a Novopazarci se prvi put bore za isti. 

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
18.00: (2,11) Novi Pazar - Vojvodina (1,65)

Logično, bukmejkeri su uvereni u trijumf aktuelnog šampiona, ali sa tim se ne slaže Hamza Zatrić, trener domaće ekipe koja je početkom marta osvojila trofej Kupa pobedivši u finalu upravo novosadsku Vojvodinu. On kaže da su zapravo njegovi puleni ti koji su u prednosti.
"Konačno kreću takmičenja, posle dva meseca priprema i perioda koji je igračima najdosadniji. Imamo velika očekivanja, željni smo igre i ubeđen sam da će naša publika gledati sjajnu odbojku. Da igramo na neutralnom terenu, ili u Novom Sadu, rekao bih da favorita nema. Ovako, smatram, da je prednost na našoj strani. Analizirali smo igru rivala sa novim korektorom i novim igračima na ostalim pozicijama, pa spremno ulazimo u duel. U našoj prvoj postavi su tri nova igrača, od kojih je jedan tehničar, što znači da će nam trebati još dosta vremena da se uigramo kako bi bili pravi. Bez obzira na to, optimista sam“, rekao je Zatrić.     

Pred mladom ekipom  Vojvodine je veliki izazov.
"Novi Pazar je uvek favorit na svom terenu zbog publike i atmosfere. Doveli su adekvatna pojačanja, pa su možda i bolji nego prošle  serzone. Superkup označava početak sezone i naravno da je lepo osvojiti pehar, bez obzira što nema veliku težinu. No, ako se ne osvoji imaćete problema, jer svi će vas potapšati po ramenu ako uzmete trofej, a kritike će uslediti ako ne uspete u tome", kazao je trener gostiju Nedžad Osmankač.

Nekolicina igrača iz novosadske ekipe kuburi sa zdravstvenim problemima.
„Nalazimo se u svom režimu rada, krećemo u sezonu puni elana. Bez obzira na zdravstvene tegobe, svaki igrač koji izađe na teren daće svoj maksimum. Svaka ekipa ima svoje vrline i mane, a ja se nadam da ćemo mi naše vrline pokazati na terenu, da ćemo iskoristiti protivničke mane i da ćemo osvojiti oprvi ovosezonski trofej“, poručio je Osmankač.

(FOTO: MN Press)


tagovi

bet analizaEvropakladionicasportsko klađenjeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara