Vladimir Vujasinović
Vladimir Vujasinović

Rasprava o Vujasinoviću – trio preti da mu uzme posao u Pro Reku

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.06.18. | 23:24

Posle poraza u finalu Lige šampiona

Novinar lokalnog Il Sekola primetio je da se Vladimir Vujasinović novinarima obratio uz “neuobičajenu intelektualnu iskrenost“. Posle poraza od Olimpijakosa u finalu Lige šampiona rekao je: “Svestan sam da će i moj status biti tema razgovora. U ove dve sezone osvojili smo dve titule šampiona i dva italijanska Kupa, ali, znate, u Pro Reku je evropska kruna primarni cilj svake sezone“. A ona je i ove sezone izostala. Treću godinu uzastopce.

List iz Đenove potvrđuje: uprava Pro Reka razmatraće pitanje šefa struke. Iako Vujasinoviću ugovor ističe tek sledećeg leta. Konačna odluka biće doneta u narednim danima. Ništa se neće seći preko kolena. Ali jasno je da Vujasinovićev ostanak nije sasvim siguran, pa se već pominju i imena mogućih kandidata.

Izabrane vesti

Sandro Kampanja je prvo. Reč je o selektoru Italije, učeniku legendarnog hrvatskog stratega Ratka Rudića. Autsajder je Alberto Anđelini, kao igrač je osam godina proveo u Pro Reku, a sa skromnim budžetom radi odličan posao u Savoni. Treće i poslednje ime je Karlo Silipo, nekadašnji trener Posilipa, sada selektor u mlađim italijanskim selekcijama.

Naravno, preduslov je da Vujasinović ode. A ni to nije sigurno.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Pro RekoVladimir Vujasinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara