Spartak za čast, Pazarci za finale

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.03.18. | 10:22

U Subotici se igra treći polufinalni meč Superlige Srbije u odbojci

Kup je odbranjen, finale Superlige je blizu. Subotički Spartak pružio je dostojan otpor, ali nije uspeo da otkine set Pazarcima, koji godinama unazad obitavaju u samom vrhu srpske odbojke.

Ekipa Hamze Zatrića imaće na severu zemlje meč loptu. Popularni Golubovi napravili su ogroman iskorak plasiravši se u polufinale, međutim, teško će uspeti da nadoknade zaostatak za objektivno kvalitetnijim Pazarcima, čije su ambicije svedene na osvajanje duple krune. 

Izabrane vesti

Od ukupno četiri ovosezonska odmeravanja snaga, Pazarcima su pripala tri, a zanimljivo je da su izabranici Igora Žakića uspeli da uzmu meru favoizovanom rivalu pred svojom publikom sredinom januara u dramatičnoj zavšnici i posle pet odigranih setova.

Spartak će i u slučaju ispadanja sa osmehom na licu napustiti Halu sportova, imperativ rezultata je u gostujućem dvorištu, mada je Novi Pazar više puta potvrdio da poseduje kadar spreman za visoke domete. Ukoliko budu na nivou, Hamzagić i drugovi ne bi smeli da prepuste Spartaku više od jednog seta. Zbog toga je dvojka uz hendikep najboje rešenje. Kvota je 1,45 i pametno bi bilo ispoštovati je.

Podsećanja radi, Vojvodina je juče vratila brejk protiv Crvene zvezde. Aktuelni šampion savladao je crveno-bele na Banjici s rezultatom 3:1 i povela u seriji sa 2:1.

SUPERLIGA SRBIJE - POLUFINALE

19.00: (3,55) Spartak Subotica - Novi Pazar (1,25)

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara