Steaua se čuva za prvenstvo

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.12.18. | 12:39

Ali obećava borbu protiv Zagreba u 11. kolu SEHA lige

Pred rukometašima Zagreba je okršaj 11. kola SEHA lige u kojem gostuje u Bukureštu. U prestonici Rumunije prvaka Hrvatske očekuje dvoboj sa Steauom, koja je, baš kao i Zagreb, do sada ostvarila maksimalan učinak pred svojim navijačima (17.00, TV Arena sport 2).

Zagreb je na put otišao u kompletnom sastavu, pa bi tako svi igrači trebalo da budu na raspolaganju treneru Davoru Rokavecu.
"Prvenstveno je važno napomenuti da je Steaua ekipa koja je nama i u Zagrebu pravila probleme u utakmici koja je došla posle veoma napornih i teških susreta u Ligi šampiona. Nešto slično događa se i sada, ali uspeli smo da se koliko-toliko regenerišemo. Dobro smo trenirali, idemo kompletni i nadamo se pobedi. Stefan Vujić je organizator igre koji pravi najviše problema u napadu, međutim njih krasi agresivna odbrana kojom prave probleme protivniku. Posebnih stvari na koje trebamo paziti nema, ali pitanje je i kako će oni tačno igrati s obzirom da su sebe doveli u problem u domaćem prvenstvu gde se sada spašavaju, pa su nekoliko poslednjih utakmica odigrali u mešanom sastavu. Ipak, nas to ne zamara, mi idemo svojim putem i imamo svoje planove", ocenio je Rokavec.

Izabrane vesti

Za bukureštanski tim ovo će biti veoma bitna utakmica, od čijeg ishoda zavisi hoće li se vratiti u borbu za finalni turnir.
"Trudimo se da ostanemo blizu vodeće četvorke, jer imamo ambiciju da se borimo za najviši plasman. Daćemo sve od sebe da pokažemo odličnu predstavu protiv Zagreba, ali i da istovremeno sačuvamo i malo energije za naredni prvenstveni meč sa Kalarašijem, koji je već u četvrtak", istakao je Ovidiju Mihaila, šef struke Steaue.

Steaua je do sada ostvarila četiri pobede iz isto toliko mečeva na svom terenu, a sada je u realnoj opasnosti da prekine niz.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:00 7457 SEHAL Steaua - Zagreb ki 2 1,35
Ukupna kvota1,35

SEHA - 11. KOLO

Utorak
17.00: (4,00) Steaua (8,50) Zagreb (1,35)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

SEHASEHA ligaRK Zagrebsportsko klađenjeRK Steaua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara