Sudar titana - Jug stiže na Banjicu

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.04.18. | 16:54

Partizan se od svoje publike u Ligi šampiona oprašta duelom sa velikim rivalom iz Dubrovnika

Vaterpolisti Partizana ove sezone još čekaju na prvenac u Ligi šampiona, a u pretposlednjem, 13. kolu grupne faze crno-beli će se od Banjice i domaće publike oprostiti duelom protiv velikog rivala, dubrovačkog Juga.

Inače, otkako je počela domaća Superliga, vaterpolisti Partizana imaju prilično gust raspored i ovo će im biti sedma utakmica u poslednjih mesec dana.

Izabrane vesti

S obzirom na situaciju na tabeli, crno-beli nemaju rezultatski imperativ u ovoj utakmici dok je Jugu potreban trijumf jer još nije izborio plasman na Fajnal Ejt.
Nekoliko puta smo pokazali da, bez obzira na razliku u iskustvu i kvalitetu, možemo da se nosimo sa najjačim evropskim klubovima. Između ostalog, tako je bilo i u poslednjem meču protiv Juga, u Regionalnoj ligi, kada smo izgubili 8:10, s tim što smo poslednji gol primili u samoj završnici. Tada je Jug igrao bez trojice važnih igrača, a sada u Beograd dolazi sa mnogo više motiva. Njima je pobeda neophodna da bi zadržali šanse da se plasiraju na Fajnal Ejt”, rekao je trener crno-belih Stefan Ćirić.

Jug je ove sezone bio dominantan u Jadranskoj ligi koju je osvojio, a prethodno je zauzeo prvo mesto sa 20 bodova više od prvog pratioca.
Ponovo ćemo pokušati da pariramo velikom favoritu, a nama je utakmica bitna ne samo zbog dokazivanja i učenja, već i da još jednom proverimo formu pred izuzetno važan meč sa Šapcem, u sredu. Biće to jedan od ključnih duela u borbi za titulu”, dodao je Ćirić.

Subotnja utakmica na bazenu Banjica počinje u 18.30, a cene ulaznica su 350 i 700 dinara.

Foto: MN Press


tagovi

VK PartizanVK JugStefan Ćirić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara