""
""

Zvezda posle drame i preokreta srušila Partizan

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.10.17. | 19:59

Crveno-beli trijumfovali sa 23:22

Rukometaši Crvene zvezde slavili su sa 23:22 (13:10) prvom ovosezonskom večitom derbiju protiv Partizana i to kao gosti u hali na Banjici. Ova utakmica odigrana je u okviru trećeg kola Superlige Srbije, a crveno-beli su zadržali maksimalan učinak.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Partizan je upisao prvi poraz u šampionatu. Živković je sa osam golova bio najefikasniji kod crno-belih, a Zvezdu je predvodio Šotić sa pet. 

Kao i mnogo puta prethodnih sezona, navijači u  sportskom centru Banjica videli su izjednačenu utakmicu, veliku borbu i na momente neke atraktivne poteze.

Crno-beli su diktirali ritam u većem delu utakmice, imali su i uglavnom do dva gola prednosti. Ipak, ekipa Nenada Peruničića nije se predavala, pojačala je igru u odbrani i to je dalo rezultat.

Osam minuta pre kraja Zvezda je golom Ivana Mošića povela sa 20:19, a zatim je iskoristila još jednom i igrača više za dva pogotka prednosti.

Završnica meča pripala je crveno-belima, Partizanovim igračima ponestalo je snage i gosti su uspeli da dođu do važne pobede u derbiju.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nenad MaksićNenad PeruničićRK Crvena zvezdaRK PartizanrukometSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara