"Viktorija Azarenka"
"Viktorija Azarenka"

Azarenka se bori za dete u Kaliforniji, ne igra u finalu Fed kupa

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.11.17. | 12:45

Amerikankama će posao biti daleko lakši 11. i 12. novembra

Viktorija AzarenkaNajbolja Beloruska teniserka svih vremena Viktorija Azarenka neće pomoći svom nacionalnom timu u finalu Fed kupa koje se igra 11. i 12. novembra u Minsku.

Ona je trenutno u pravnoj bici oko 10-mesečnog sina kojeg je još u avgustu zadržao sudija u Kaliforniji dok se ne donese odluka o tome da li će sin Leo pripasti majci ili ocu. Azarenka nije igrala još od Vimbldona gde ju je u četvrtom kolu zaustavila prva igračica sveta Simona Halep.

Izabrane vesti

Njen Fed kup tim će morati da se pouzda u veoma talentovanu Arinu Sabalenku, trenutno 78. igračicu na WTA listi. Pored nje pod crveno-zelenim stegom igraće Aljaksandra Sasnovič (87. na svetu), Vera Lapko (130), Lidžija Marozava (69. u dublu).

Ni Amerikanke neće biti u najjačem sastavu pošto ne mogu da računaju na trenutno bremenitu Serenu Vilijams, koja se istina nije nešto previše ni naigrala u ovom takmičenju. A pošto ni njena starija sestra Venus odmara, selektorka Keti Rinaldi Stankel je odabrala Koko Vandevej (12),  Sloan Stivens (13), Šelbi Rodžers (59) i Alison Riske (70).

(foto: Action Images)


tagovi

BelorusijaFed kupViktorija Azarenka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara