Detalj sa prethodnog duela Srbije i Indije
Detalj sa prethodnog duela Srbije i Indije

DC: Protiv Indijaca u Kraljevu

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.05.18. | 14:00

Srpskim teniserima domaćinstvo u septembru u plej-ofu Svetske grupe Dejvis kupa

Meč plej-ofa Svetske grupe Dejvis kupa 2018. između Srbije i Indije biće odigran od 14. do 16. septembra  2018. godine u Kraljevu u Sportskom centru Ibar. 

Srbija, kao domaćin izrazila je želju da ovaj susret bude odigran u gradu na Ibru, a definitivnu odluku o tome doneo je ITF (Međunarodna teniska federacija) koja je vlasnik Dejvis kup takmičenja.

Izabrane vesti

Godinu 2018. NIS Dejvis kup selekcija Srbije počela je kao domaćin, u Nišu, na šljaci protiv selekcije Amerike u meču prvog kola Svetske grupe. Taj meč Srbija je izgubila sa 1:3. 

Za opstanak u eliti boriće se voljom žreba kao domaćin protiv reprezentacije Indije za opstanak u Svetskoj grupi i pobedu koja bi donela Srbiji i 2019. takmičenje u najelitnijoj grupi u kojoj je dva puta igrala finale (2010. i 2013), osvojila trofej 2010.

Poslednji meč sa Indijcima naš tim je odigrao u plej-ofu za opstanak u Svetskoj grupi septembra 2014. u Bangaloru kada je NIS Dejvis kup tim Srbije pobedio sa 3:2, a trijumfalni poen našoj zemlji doneo je Filip Krajinović

Foto: Star sport


tagovi

Dejvis kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara