Ðoković: Operisao sam lakat, veliki izazov je ispred mene

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.02.18. | 10:50

"Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov"

Najbolji sprski teniser Novak Ðoković potvrdio je glasine da je podvrgnut medicinskom zahvatu na laktu, istakavši da očekuje potpun oporavak od povrede.

Ðoković je nakon eliminacije u osmini finala Australijan opena najavio novu pauzu zbog problema sa laktom.
"Dragi moji, želeo bih da podelim sa vama novosti o mom oporavku. Već dve godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke šta da radim... Moram da priznam da mi je bilo jako teško da presečem i odlučim šta da radim, baš zato što nisam dobijao ista mišljenja od lekara. Pauzirao sam šest meseci uveren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i posle svih terapija i odsustva i dalje sam osecao bol", oglasio se Ðoković

Izabrane vesti

Kako kaže, pokušao je da takmiči na Australijan openu, jer mu je nedostajalo da se borim na terenu i zato je morao da proba.
"Dogovorio sam se sa timom da cu posle turnira pokušati sa drugim opcijama za oporavak. Zato sam pre par dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj. Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov", kaže Ðoković.

(FOTO: Action images)


tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara