"Janik Noa"
"Janik Noa"

Janik Noa: Srpski tim je veoma opasan jer nema šta da izgubi!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.17. | 16:31

Selektor Francuske upozorava svoje igrače pred duel polufinala Dejvis kupa u Lilu (15-17. septembar)

Janik NoaJedna od najvećih živih legendi svetskog tenisa, Janik Noa, sada u ulozi selektora Francuske, upozorio je svoje igrače, ali i javnost njegove domovine da se previše ne opuštajku za meč polufinala Dejvis kupa protiv Srbije (15-17. septembar) iako je njihov tim veliki favorit.

Orlovi i Petlovi će ukrstiti rekete od 15. do 17. septembra na šljaci postavljenoj na stadionu u Lilu. A naš tim je otputovao u Francusku desetkovan pošto su zbog povreda učešće otkazali Novak Đoković, Viktor Troicki i Janko Tipsarević. Samim tim, domaća ekipe je veliki favorit protiv našeg tima kojeg kao kapiten predvodi Dušan Lajović.

Izabrane vesti

"Srpski tim je veoma opasan jer igra bez najvećih zvezda i nema šta da izgubi. Nikako se ne smemo opustiti . Cilj nam je da pobedima na prva tri meča u ovom duelu, da ne rizikujemo. Jer želimo mnogo to finale!", jasan je Noa koji dobro pamti borbu i poraz za čuvenu Salataru sa našim timom 2010.

Drugi polufinalni par čine Belgija i Ausralija, a taj susret se igra u Briselu. Prošle godine titulu Dejvis kupa osvojila je Argentina. 

SASTAVI

FRANCUSKA: Žo-Vilfred Conga (12), Luka Puj (20), Nikola Maju (115), Pjer Erber (8. u dublu).Selektor: J. Noa.

SRBIJA: Dušan Lajović (85. na ATP listi), Lalso Đere (98), Filip Krajinović (126) i Nenad Zimonjić (41. u dublu), (279). Selektor: N. Zimonjić

(foto: Action Images)


tagovi

Dejvis kupDušan LajovićEvropaFrancuskaJanik NoaJanko TipsarevićNovak ĐokovićSrbijaViktor Troicki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara