Kada je Kei bio problem....

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.05.18. | 11:00

Na turniru u Rimu danas se igraju četvrtfinala singla, a Đoković odmerava snage sa "starom mušterijom", Nišikorijem

Isključivo četvrtfinalni susreti igraju se danas u obe singl konkurencije na prestižnom teniskom turniru u Rimu, dakle sasvim dovoljno za odmerenu bet-analizzu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 16:05 8733 ATP Djokovic N. - K.Nishikori kmb 1&ug> (22.5) 3,00
Pet 21:05 8700 ATP Zverev A. - Goffin D. ts tri 2,29
Pet 14:35 8702 WTA Sharapova M. - Ostapenko J. ug više (21.5) 1,80
Pet 19:35 7611 WTA Halep S. - Garcia C. ug1s 10-12 2,80
Ukupna kvota34,62

Izabrane vesti

Ponovo se fokusiramo na glavni, Čentrale stadion, ali ćemo preskočiti prvi meč na centralnom terenu koji počinje u podne, pošto je Rafa Nadal (pre)veliki favorit protiv Fabija Fonjinija, već odmah idemo dalje. Nakon njih dvojice na Čentraleu se odmeravaju Marija Šarapova i Jelena Ostapenko. Klasične predstavnice "sovjetskog tenisa", visoke, snažne, taktički i tehnički potkovane i maksimalno pripremljene. Kakve i treba da budu. Biće ovo prvo odmeravanje žive legende belog sporta i aktuelne šampionke Rolan Garosa i verujemo da će biti pakleno.

Nakon njih  dve sledi meč koji sa nestrpljenjem čekamo, Novak Đoković - Kei Nišikori. Dva stara rivala, pošto će im ovo biti 15. odmeravanje. Na 12 je slavio naš as, a poslednji put pre koji dan na mastersu u Madridu u dva seta. Ovaj put ipak očekujemo nešto ozbiljniji otpor Japanca, ali ne i pobedu pošto je očigledno da on ima neku vrstu blokade protiv Beograđanina koji polako podiže formu.

Biće interesantno i na duelu prve i sedme teniserke sveta, Simone Halep i Karolin Garsija. Rumunka je, naravno favoritkinja, a i vodi sa 3-1 u odmeravanju sa Francuskinjom. Verujemo u rovovsku borbu, ali skrenuli bi pažnju i na jedan interesantan podatak - na sva četiri meča između njih dve prvi set je završen rezultatom 6:4

.

Sedmi dan na Čentraleu zatvaraju Aleks Zverev i David Gofan. Aktuleni šampion Rima, ali i Madrida pokazuje iz meča u meč koliki je talenat. Zverev je pritom vezao 22 osvojena seta na šljaci i deluje nezaustavljivo. Ali, Belgijanac nije mačji kašalj, mada će teško do prvog trijumfa u drugom odmeravanju sa Aleksanderom. Treba se ipak nadati da će mu "otkinuti" makar jedan set.

Kompletan raspored 7. dana turnira u Rimu pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Kei NišikoriMarija Šarapovabet analizasportsko klađenjeatp rimATPWTA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara