Osaka je pala, a sa njom i Karolina

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.03.18. | 12:27

Šampionka Indijan Velsa i devojka koja je na startu Majamija ponizila Serenu Vilijams, kao i aktulena šampiona Australijan opena poklekle u drugom kolu turnira na Floridi. Šestog dana igraju Halep - Radvanjska, Kerber - Pavljučenkova, Sevastova - Azarenka...

Dve velike žrve pale su sinoć u ženskom delu žreba prestižnog turnira u Majamiju, a u pitanju su Naomi Osaka i Karolina Voznijacki

Aktulena šamponak Indijan Vesla, Jpanka je naon ubedljivog trijumfom u pvom kolu nad Serenom Vilijams, već u drugom poklekla. Savlada ju je sa 6:4 i 6:2 opaka Elina Svitolina, Ukrajinka koja trenutno drži četvrto mesto svetske liste i samo je pitanje kada će skočiti na vrh. Karolina Voznijacki je pružila veći otpor, ali je zato dozvolila olimpijskoj šampionki iz Rija, Moniki Puig da preokrene i slavi sa 0:6, 6:4, 6:4.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:55 7612 WTA Azarenka V. - Sevastova A. ki 2 2,11
Sub 18:05 7616 WTA Halep S. - Radwanska A. tb da 3,75
Sub 22:05 7619 WTA Kerber A. - Pavlyuchenkova A. ug1s 10+ 2,29
Ukupna kvota18,12

I šestog dana ovog WTA turnira visoke Premijer mandatori kategorije (iznad su samo grend slemovi i završni turnir sezone) pregršt duela devojaka koji zaslužuju svaku pažnju, Pre svega kladilačku. Tako se već od 16 časova po srenjoevropskom vremenu sastaju prva teniserka sveta, Simona Halep i Agnješka Radvanjska koja pokušava da se vrati u formu. Rumunka je očigledan favorit, a ovo će biti njihovo 11. odmeravanje. Trenutno je 5-5 i verujemo u napet susret.

Potencijalno intersantno bi trebalo biti na susretu bivšeg prvog reketa sveta, Angelike Kerber i snažne Anastazije Pavljučenkove. Ruskinja trenutno vodi sa 6-5 u sudarima sa Nemicom koja je pak sada, barem po našoj proceni bliža pobedi pre svega zbog sve boljih igara koje pruža nakon dugačke krize koja traje već više od godinu dana.

Na teren u Majamiju istrčava i trostruka šampionka ovog takmičenja, Viktorija Azarenka, povratnica na tur nakon visemesečnog izbivanja zbog borbe za starateljstvo nad sinom. Beloruskinja je uspela, dete je kod nje, tako da konačno može da se posveti onome što najbolje radi. A danas joj neće biti lako pošto staje naspram opasne Anastasije Sevastove. Biće to njen prvi susret sa Letonkom i, iako je postavljena za favoritkinju ovde bi moglo da se odigra na Sevastovu.

Kompletan raspored mečeva 6. dana Majami opena pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Image


tagovi

Naomi OsakaKarolina VoznijackiMajamiWTAsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara