SINSINATI MASTERS: Dupli program u režiji kiše

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.08.18. | 15:31

Đoković negde oko 19 časova izlazi da završi posao sa Dimitrovim, te ako pobedi imaće vremena da odmori dok se odmere Fedeks i Majer, pa nazad na teren za polufinale protiv Raonića

Vremenske prilike i dalje imaju značajan uticaj ne većinu teniskih turnira, pa i onih najvažnijih na svetu, kao što je masters u Sinsinatiju (uporedo se igra i WTA Premier 5), jer stadioni uglavnom nisu pokriveni kao što je slučaj i ovih dana u Ohaju.

RASPORED SEDMOG DANA TUNRIRA U SINSINATIJU

Izabrane vesti

Čini se ipak, da je najviše zbog padavina nagrabusio Novak Đoković kojem je kiša sinoć kasno u dva navrata prekidala nalete u već odloženom meču osmine finala, te je trenutni rezultati 2:1 u trećem setu za našeg asa koji treba da servira protiv Grigora Dimitrova. Taj susret se nastavlja kao drugi na centralnom terenu, popularnom Senteru nakon što ga u 17 časova po srednjopevropskom vremenu otvore Simona Halep i Ešli Barti.

Te ko pobedi u duelu Bugarina i Srbina imaće vremena da odmori tokom meča Rodžera Federera i Leonarda Majera pa nazad na Senter na četvrtfinalni duel sa Milošem Raonićem koji je sinoć bio bolji od sunarodnika, Denisa Šapovalova

Švajcarac je u ovom meču veliki favorit i slavio je na oba njihova duela. Biće ovo odmeravanje jednoručnih bekhenda, tako retkih u modernom svetu tenisa. Odmeravanja koje bi trebalo da ide na ruku Fedeksu koji je jednostavno bolji u svakom segmentu ovog sporta od Argentinca, a i obožava da igra u Sinsinatiju gde drži sedam rekordnih titula.. Ovo bi moglo brzo da se završi.

Pa ko tu pobedi igra u nastavku dana takođe za polufinale sa boljim iz odmeravanja Stena Vavrinke i Martona Fučoviča gde je odigrano tek tri cela gema. Taj susret je takođe drugi, ali na Grendstendu. A pre njih na istom stadionu potencijalni spektakl, duel dva visoka, snažna i nadasve talentovana tenisera, Huana Martina del Potra i Nika Kirjosa.

Njima je ovo, začudo prvo odmeravanje i moglo bi da bude dramatično. Verujemo u trijumf iskusnog Argentinca, koji bi, ukoliko pobedi morao da ukrsti rekete u četvrtfinalu protiv boljeg iz meča Kevina Andersona i i Davida Gofana koji počinje u 17 časova na Stadionu 3.

Tu je veliki favorit visoki Južnoafrikanac koji bi dobrim nastupom mogao da se kandiduje i za titulu na ovom amstrsu. Kvalitet ima, samo je potrebno da se pokope zvezde. Ali i da ne pada kiša... Vremenska prognoza nije najbolja ni za ovaj, sedmi dan takmičenja u Sinsinatiju, te su prekidi zbog padavina gotovo izvesni. Ali, imajte strpljenja čak iako ste se kladili na neki od susreta, jer zamislite samo kako je samim teniserima.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Action Images


tagovi

ATP Sinsinatibet analizaRodžer FedererHuan Martin Del Potro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara