Srbija sa samo tri teniserke u Estoniji

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.18. | 11:46

A nekad smo sanjali o peharu

Bilo je dana kada smo sanjali o peharu Fed kupa, uzdali se u Jelenu Janković i Anu Ivanović. Ali zlatna era srpskog tenisa kratko je trajala. I utisak je popularnost belog sporta u Srbiji sada zavisi samo i isključivo od Novaka Đokovića. A kad on završi? Niko ne zna sa sigurnošću, ali činjenica je da budućnost ne izgleda svetlo. U prilog toj tezi i vest agencije Tanjug: ženska reprezentacija Srbije sa samo tri teniserke stigla je u Talin na utakmice prve grupe FED kupa Evroafričke zone.

Selektor Tatjana Ječmenica Jevtić u Estoniju je povela Dejanu Radanović (264. u singlu na WTA), Olgu Danilović (304) i Bojanu Marinković (573). Otkazala je i Ivana Jorović zbog povrede, a naknadne pozive nisu prihvatile Natalija Kostić i Bojana Jovanovski. Odranije su da igraju odbile najbolje rangirana srpska teniserka u singlu Aleksandra Krunić i u dublu Nina Stojanović.

Izabrane vesti

Srpske teniserke sutra se sastaju sa Bugarskom, a u petak sa Gruzijom i potrebne su obe pobede za plasman u plej-of za popunu Svetske B grupe.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara