Patrisija Marija Cig
Patrisija Marija Cig

WTA Bukurešt: Mama čuva prestonicu

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 10:43

Patrisija Marija Cig na domaćem terenu za plasman u finale

Isto kao na ATP turniru u Umagu i na WTA takmičenju u Bukureštu polufinale će videti čak dve ulesnice koje su morale da prođu i kvalifikacije, a u pitanju su Patrisija Marija Cig i Martina di Đuzepe.

RASPORED MEČEVA (+1 Č)

Izabrane vesti

Prva, koja je ujedno i domaća igračica nedavno se ostvarila kao majka iako joj je samo 24 godine, i deluje da joj je to pomoglo da nađe snagu i motivaciju da igra možda i najbolji tenis u karijeri.

Protivnica od 16 časova po srednjoevropskom vremenu joj je šesta nositeljka Laura Zigemund. Ovo će im biti treće odmeravanje, a Nemica je oba puta slavila u mečevima koji su održani 2016. I oba su rešena tek u trećem setu što se može očekivati i danas, a kvota na TS 3 u MOZZARTU je čak 2,41.

U potonjem polufinalu sastaju se po prvi put Italijanka Martina di Đuzepe, trenutno 211. na WTA listi i Elena Ribakina, 106. reket sveta. Obe su ove godine imale zapažene rezultate, posebno Kazahstanka koja se nedavno u Es Hertongenbošu probila do polufinala gde ju je zausatvila Kiki Bertens, tako da joj dajemo malu prednost što se tiče pobede u rumunskoj prestonici. Ali, treba očekivati i ovde napet meč, moda čak i taj-brejk. (kvota 3,.75)

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara