Dona Vekić
Dona Vekić

WTA Majami: Favoritkinje znaju znanje

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.19. | 14:18

Nakon dva kišna dana punim kapacitetom se nastavlja takmičenje i u ženskom delu žreba prestičnog turnira

Za razliku od muškog dela žreba velikog turnira u Majamiju, u ženskom smo nakon samo jednog dana ostali bez obe predstavnice, Aleksandre Krunić i Olge Danilović. Zlatno doba lepšeg dela srpskog belog sporta je definitivno gotovo, te se valja navići na ovakve situacije.

RASPORED MEČEVA (+5 Č)

Izabrane vesti

Ali, što se tiče klađenja, tu malo koga interesuje nacija već kako će ko da odigra, pa je red da uradimo kraću bet-analizzu nekoliko WTA mečeva koji nam se nude ovog popodneva i večeri.

Na početku da navedemo tri susreta koji bi mogli da posluže kao osnova za tiket, jer valja očekivati prolazak favoritkinja. Te tako očekujemo da snažna Čehinja Petra Kvitova pobedi Grkinju koja je upravo izbacila Danilovićevu u prvom kolu glavnog žreba, Mariju Sakari, kao i Nemica Julija Gerges Slovakinju Magdalenu Ribarikovu, te sve bolja Osječanka Donna Vekić "dželatkinju" Krunićeve, Špankinju Saru Soriber Torno.

Duel Viktorije Azarenke i Karolin Garsije mogao bi da bude veoma interesantan, a mi predlažemo da se usput sve "začini" klađenjem na Francuskinju što MOZZART plaća čak 2,29. Beloruskinja pokušava već neko vreme da se vrati u formu, ali joj teško ide tako da nije sasvim jasno zašto je ovde postavljena za favoritkinju, jer ne samo da je lošije plasirana, nego je i prošle godine izgubila jedino odmeravanje sa Garsijom. Istina, Francuskinja slabo igra u ovoj sezoni, ali može svakoga da pobedi. Ako želite da izbegnete konačan ishod, tu su gemovi u plusu.

WTA ŽREB  

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Petra KvitovaDona VekićWTA Majamibet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara