WTA SINSINATI: Kvitova u naletu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.08.18. | 13:45

Nakon pobede nad Serenom, ali i ispadanja bivših šampionki Muguruze, Azarenke i Karoline Pliškove, Čehinja kao možda i glavna favoritkinja za titulu nastavlja danas sa mečevima, a na putu ka četvrtfinalu isprečila joj se Medison Kiz

Isto kao i u muškom delu žreba u Sinsinatiju i žene kreću sa bitkama za ulazak u četvrtfinale, a mi smo izdvojili tri najinteresantnija za sportsko klađenje, pre svega.

RASPORED ŠESTOG DANA TURNIRA U SINSINATIJU

Izabrane vesti

Petra Kvitova koja je koja je u tri seta bila bolja od Serene Vilijams u drugom kolu sada će ukrstiti rekete sa Kristinom Mladenović koju je pobedila u pet navrata na šest odmeravanja. A verujemo da će večeras snažna Čehinja ponovo slaviti i to bez većih problema, kao i to da je sada, nakon ispadanja

Angelika Kerber, koja je osvajanjem Vimbldona pokazala da je ponovo u punoju snazi (iako je izgubila već u prvom kolu Montreala), ne bi trebala da ima većih problema sa Medison Kiz, njenom starom mušterijom. Levoruka Nemica vodi sa 7-1 u odmeravanjimasa Amerikankom, trenutno 19. na svetskoj listi.

Zanimljivo bi moglo biti na odmeravanju dve iskusne teniserke, Ukrajinke Lesije Curenko i Ruskinje Ekatarine Makarove. Trenutno je 2-1 za Makarovu koja je postavljena za favorita, ali treba dobro razmisliti o kvoti 2,03 za pobedu Curenko.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Action Images


tagovi

Petra KvitovaAngelika Kerber

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara