kladionica

vest

15

Da li je fudbal dotakao dno?

13.10.2017 07:54 | mozzartsport.com

Kreće fudbalski rijaliti. I to pravi...

Veličina slova A A A

Da li je fudbal dotakao dno? Ne možemo a da se ne zapitamo... Tradicionalisti će sasvim sigurno imati pozitivan odgovor. A opet, oni koji su se rodili kada su fudbal i fudbaleri već stasali u instrument globalnog biznisa, njima možda sve ovo i neće biti toliko čudno.

Evo kako glasi inicijalna vest: Mančester Siti dobiće od specijalizovanog sajta za elektronsku trgovinu - Amazon, naknadu od 11.000.000 evra, kako bi dozvolio da se svuda oko igrača i stručnog štaba postave kamere koje bi iz minuta u minut pratile i snimale sve što se dešava u njihovim profesionalnom životu tokom određenog perioda. 

Neko će reći klasičan rijaliti program. I neće biti daleko od istine, zar ne? 

Svetski mediji javljaju da je Siti pristao na ponudu Amazona i da su prve kamere već postavljene u trening kampu Građana. Logično, igrači i trener Pep Gvardiola malo se ovde pitaju, jer "interes kluba" je iznad svega, a radi o lepoj sumi novca koja će im praktično pasti s neba.   

Kako se navodi, konzumenti programa koji će plasirati Amazon imaće priliku - radi se naravno samo o premijum članovima - da prate svaki korak igrača, od ustajanja ujutru, preko treninga, obeda, slobodnih aktivnosti, pa do sastanaka na dan utakmice i poslednjih dogovora u svlačionici. 

Pa sad kažite da nije u pitanju rijaliti! 

I da fudbal nije dotakao dno... 

(foto: Action Images)

poslednji komentari15
delmondo89

| 13.10.2017 11:52

The Circle (Ema Votson i Tom Henks)

Borac U.

| 13.10.2017 11:31

fudbal je prso od onog dana kad su uveli "bosmanov" zakon ,a umro je 98. fra-cro i fra-bra ,sirak opasna njuska bio tad .sad je samo to tv show kladionicarski cirkus

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka