vest

0

DEJVIS KUP: Srbija startuje protiv Belgije

19.09.2012 13:32 | mozzartsport.com

Potencijalni protivnici u četvrtfinalu Amerikanci i Brazilci

Dejvis kup reprezentacije Srbije će u prvom kolu nove sezone u tom takmičenju gostovati kod Belgijanaca, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

Mečevi prvog kola igraće se od 1. do 3. februara 2013. godine, a pod uslovom da osvajači Salatare iz 2010. godine savladaju Olivijea Rokisa, Stiva Darsisa, Rubena Bemelmansa i Davida Gofina, koji su ove sezone činili tim Belgije, u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz susreta SAD i Brazila.

Kompletni parovi prvog kola Dejvis Kupa:
Kanada - Španija
Italija – Hrvatska
Belgija - Srbija
SAD - Brazil
Francuska - Izrael
Argentina - Nemačka
Kazahstan - Austrija
Švajcarska - Češka

(FOTO: Action Images)

komentari

0 komentara

ANALIZZA: Zvezdina bitka za licencu

Kako je redakciji MOZZART Sporta potvrđeno iz više izvora, od ljudi koji su imali „čast“ da se rvu sa disciplincima evropske kuće fudbala, najtrofejniji srpski klub opet bi mogao da se provuče na teškom ispitu u Nionu. Ipak, bojazan pojačava činjenica da je Crvena zvezda pod uslovnom kaznom, a ima još indicija da bi naredni korak UEFA mogao da bude poguban za srpski fudbal. I to baš u trenutku kada je blizu Ljutice Bogdana davno izgubljeni trofej namenjen prvaku Srbije!

najnovije vesti

iz drugog ugla

srpski sinovi

prelazzi

PRELAZZI: Lude Šeširdžije

Luton je na Vembliju 1988. doživeo vrhunac, ali je pad bio bolan. Ne baš strmoglav, više je naličio na dugo propadanje oko kojeg se širi miris truleži

ludi tiket