kladionica

vest

1

Fenomenalno! Selektor Hrvatske o Srbiji i Saviću - tako treba

17.07.2017 13:30 | mozzartsport

Ivica Tucak, kapa dole...

Veličina slova A A A

Dugačkim nizom osvajanja medalja na velikim takmičenjima vaterpolisti Srbije uterali su strah u kost svim rivalima. Do te mere da o njima biranim rečima govore i u taboru reprezentacija za koje se veruje da su u najužem krugu kandidata za medalju na Prvenstvu sveta u Budimpešti.

Na primer u Hrvatskoj.

Selektor tamošnje reprezentacije, Ivica Tucak asno je stavio do znanja bi Barakude trebalo da se ugledaju na naše Delfine, u smislu izgradnje pobedničkog mentaliteta i atmosfere unutar državnog tima.
Na njih ne utiču ni sudije, ni bura, ni kiša, oni igraju svoju igru. To je nešto što želimo da stvorimo i kod nas. Izuzetno su jaki 'u nogama', veoma su pokretljivi u odbrani. Pozicioni napad i igrač više im deluju vrlo jednostavno, a efektno. To i jeste smisao sporta”, precizirao je Tucak za Sportske novosti.

Prešli ste igricu - idemo na sledeći nivo: Pokoravanje sveta drugi deo

Naši vaterpolisti brane zlato, a osim Mađara koji prete ne samo zato što su domaćini već imaju dobru selekciju, opasnost su i Italijani (finalisti Svetske lige), Crnogorci i upravo Hrvati, koje smo tukli u borbi za najsjajnije odličje prošlog leta na Olimpijskim igrama.
Naša želja je da skinemo Srbiju sa trona i to nije neka nemoguća misija, samo ćemo morati da promenimo neke stvari u našoj igri. Pogotovo u odnosu na igru prema Mandiću i Filipoviću. Vidite, kada ubedljivo izgubite od istog protivnika dva-tri puta zaredom, onda je jasno da nešto morate da promenite. Ako dođe do te utakmice, sigurno ćemo nešto promeniti”, dodao je Tucak.

Hrvati se nalaze u Grupi D, sa Japanom, Sjedinjenim Američkim Državama i Rusijom. Prvi meč na turniru igraju večeras protiv Sjedinjenih Američkih Država, a kvote kladionice MOZZART pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)

poslednji komentari1
Drndisa P.

| 17.07.2017 16:17

za pocetak promenite naciju pa reprezentaciju...onda imas cemu da se nadas!

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka