kladionica

vest

2

Gasol: Nije dosta!

11.01.2017 18:52 | mozzartsport.com

Najbolji španski košarkaš svih vremena hoće da igra na Evrobasketu ove godine

Veličina slova A A A

Iako je najavio odlazak u penziju kada je u pitanju reprezentaciji, najbolji španski košarkaš svih vremena Pau Gasol ne odustaje od ideje da ove godine zaigra na Evrobasketu i brani titulu.
“Ima ogromnu želju da zaigram za reprezentaciju. Godinama to dokazujem, a sada u ovim godinama više igram glavom“, rekao je Gasola za Kadenu Ser.

On je istakao da nije doneo konačnu odluku i da će stvari u mnogome zavisiti od ishoda NBA sezone.
“Ima mnogo utakmica i sada mi pauze baš dobro dođu. Nadam se da će San Antonio ići do kraja, što znači da ću konačnu odluku doneti tek krajem juna“.

Gasol je dodao i da ima sreće što u San Antoniju sarađuje sa Gregom Popovićem koij zna kako da pomogne igračima da se dobro i brzo oporave.

“Mnogo toga dolazi iz glave. U današnje vreme morate da vodite mnogo više računa o svom telu. Istovremeno, važno je da vam um bude uvek fokusiran maksimalno“, zaključio je 36-godišnji trostruki prvak Evrope sa Španijom.  

Kontinentalni šampiona održaće se od 31. avgusta do 17. septembra u Izraelu, Finskoj, Rumuniji i Turskoj.

(FOTO: Action Images)

poslednji komentari2
Aasar Q.

| 11.01.2017 19:20

Pravi medveđu uslugu reprezentaciji. Vucaraće se tako dok može, madi će naučiti da mu budu vodonoše i nikada neće postati lider, šampioni. Mi smo takav problem imali kada su se povukli Divac, Bodiroga... odnosno kada je Stojaković naprasno rekao zbogom reprezentaciji - mi nismo imali spremne nove lidere. Bili su tu Krstić, Miličić, Rakočević, Vujanić... ali niko od njih tada nije bio spreman da preuzme palicu. Da sam selektor Španije apsolutno više ne bih zvao Gasola, Rejesa i Navara. Sve u svemu - budućnost španske košarke nije blistava, jer osim braće Ernangomez i par Senegalaca koji će igrati za njih, oni nemaju ništa, potencijal ravan nuli (nešto slično što se nama desilo nakon kraja Bodiroga-Divac generacije).

prikaži sve

ostale vesti

Vraća se Teo

Trebalo bi da zaigra protiv Toronta u noći između ponedeljka i utorka

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka