kladionica

vest

12

Gotovo je - Sampaoli vodi Argentinu!

19.05.2017 17:03 | mozzartsport.com

Čeka se još samo zvaničan odgovor nacionalnog saveza Gaučosa

Veličina slova A A A

Sada je već postalo izvesno, Horhe Sampaoli će postati novi selektor Argentine. Iskusni strateg je na današnjoj konferencije u Sevilji rekao da će klub napustiti samo ukoliko dobije zvaničan poziv svog nacionalnog tima, što znači da je na potezu nacionalni savez Gaučosa, pa da sve dobije konačnu potvrdu.

Ako sve bude tako kako se očekuje, Sampaoli će debi na klupi nacionalnog tima doživeti protiv večitog rivala Brazila u prijateljskom meču zakazanom u Melburnu 9. juna.
Ja neću ići iz Sevilje u drugi klub, promenu mogu da uradim samo srcem, zbog svoje zemlje. To je ponuda koja ne može da se odbije. Svako ljudsko biće ima svoj san, a moj je bio da igram i treniram svoju zemlju. Sad ne mogu da igram, jer me noge sprečavaju. U ovom trenutku možemo da govorimo o Argenitini, jer smo svoje ciljeve sa Seviljom postigli, ali ta odluka nije u mojim rukama”, rekao je Sampaoli.

Španske novinare je interesovalo da li je možda već odlučivao o spisku nacionalnog tima.
“Nisam dao spisak nacionalnog tima, prvo sve treba da odobri Sevilja, koja je moj klub, a sve ostale spekulacije su loše namere štampe. Tako izgleda kao da je bilo nešto skriveno, a ja sam uvek bio jasan sa upravom kluba. Ovde sam dokle god klub bude želeo, još nije došlo do zvaničnog sporazuma između kluba i Argentine”, rekao je Sampaoli.

(FOTO: Action images)

poslednji komentari12
Svetlo D.

| 19.05.2017 22:42

Ikardi je Cartetina Iguain je velika rupetina to znaju svi mali si lopovski juventuse kad gubis redovno finale kao sto ces i sad @Kutija Pomade imas rezervisanu kartu za MILANO DA vids konacno sta je tripleta !!!! IKARDI UZIMA mesto Iguainu u Reprezentaciji Dibala ce i dalje da greje klupu kao i do sad za Argentinu

Svetlo D.

| 19.05.2017 22:24

Ikardi ulazi na velika vrata Argentinske reprezentacije Pita je kita koj ce sad u finalu sa Realom da place nece vise ni dobiti poziv za Reprezentaciju, da masi ponovo penale Ikardi je buducnost taj ce pumpatui lopte Ikardijiu !! zna covek sta radi nije ludak kao predhodnik da dobija otkaz zbog nesposobnog Iguaina dovidjenja laku noc !!!

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka