kladionica

vest

9

Interova zlatna kupovina: Atalantin biser stiže u sredu! Poznati svi detalji transfera

10.01.2017 19:43 | mozzartsport.com

Klubovi postigli dogovore po svim pitanjima...

Veličina slova A A A

Kuvalo se, kuvalo, kuvalo, a sada više nema ni trunke dileme - Inter je obezbedio potpis prvog velikog pojačanja ove zime! 

U pitanju je, naravno, Roberto Galjijardini, na čiji se potpis čekalo danima unazad. Mada se odavno moglo naslutiti da će ova priča imati srećan kraj, sada su poznati svi detalji transfera koji će biti završen u sredu. 

Italijanski Skaj, a takođe i transfer guru Đanluka Di Marcio, javljaju da su Inter i Atalanta postigli sve dogovore i formula će izgledati ovako - pozajmica do kraja sezone na 2.000.000 evra, plus opcija kupovine na leto za 23.000.000 evropskih novčanica uz bonus od još 3.000.000. 

Lekarski pregledi su već zakazani i biće obavljeni koliko sutra. Ako sve bude kako treba, a nema razloga da ne bude, samo će potpis deliti Galjijardinija od najvećeg transfera u dosadašnjoj karijeri. 

Inače, mladi Italijan je ogromna želja trenera Stefana Piolija, a posebno kineskih vlasnika iz Suning Grupe. Jer, mladi reprezentativac Italije viđen je kao nosilac Interove igre u narednim godinama i upravo zbog toga se insistiralo na njegovom dolasku već sada. Ugovor će biti potpisan na četiri i po godine. 

Galjijardini će imati lufta da se privikne na sve uslove u Interu do leta, jer novi klupski projekat startuje od juna, kada će biti uložena ogromna finansijska sredstva za sklapanje novog tima. 

Sve vesti sa fudbalske pijace ispratite u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)

poslednji komentari9
Goran C.

| 11.01.2017 11:05

@juanma Ja bi licno volio da dodje Mata z Inter

Andrej K.

| 11.01.2017 11:05

Baš je našao klub u kom će da napreduje...propade još jedan igrač...

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka