vest

0

Kadu uspešno operisan

12.09.2012 20:21 | mozzartsport.com

Brazilac bi mogao da počne da trenira sredinom novembra

Brazilac Kadu iz Crvene zvezde, danas je uspešno operisan. Zahvat na meniskusu je uradio dr Goran Gavrilović i sve je prošlo bez komplikacija. Sada se čeka izveštaj lekara na osnovu kojeg će se znati kada će odlični vezista opet početi da trenira, a ako sve bude u redu, to bi moglo da bude sredina novembra. Kadu je nedavno (31. avgust) proslavio 26. rođendan, a u Zvezdi je od 2009. i učestvovao je u osvajanju dva Kupa dok je u sva tri prvenstva među crveno-belima u prvenstvu Srbije bio drugi. Zvezda u petkom kolu Superlige gostuje u nedelju u Kragujevcu protiv Radničkog 1923.

(FOTO: MN Press)

komentari

superheroj
13.09.2012 09:36
Ne laprdaj!
13.09.2012 08:25
Tekst komentara
0 komentara

PRELAZZI: Vaskrs fudbala

Fudbalski post, pomeranje superligaškog kalendara sa subote i nedelje na Veliki četvrtak, suštinski je odraz našeg pogrešnog shvatanja vere, našeg licemernog i površnog razumevanja pravoslavlja i svih drugih veroispovesti, našeg straha od mase, našeg priklanjanja fanatičnom tradicionalizmu, koji nikada nije imao utemeljenje u srpskom narodu

najnovije vesti

iz drugog ugla

srpski sinovi

prelazzi

PRELAZZI: Više od kluba

Bajronovski "rimski praznik", to sadističko uživanje u mukama drugih, ta opaka, gotovo patološka zluradost, sve je to viđeno u svega nekoliko dana u raspoloženju dobrog dela svetskog (i srpskog) javnog fudbalskog mnjenja prema Barseloni. Oni su cigani, kažu. Patuljci. Impotentni. Pročitani. Ali čekajte, rođaci, da nismo malo preterali?

ludi tiket