kladionica

vest

8

Kraj jedne ere - Monći rekao zbogom Sevilji

09.01.2017 21:35 | mozzartsport.com

Ramon Rodrigez Verdeho saopštio predsedniku da odlazi 1. februara

Veličina slova A A A

Ramon Rodrigez Verdeho, poznatiji kao Monći, napustiće Sevilju sa prvim danima februara, po okončanju zimskog prelaznog roka. Lokalni medij iz Sevilje El Koreo de Andaluzija piše da je transfer-guru i čovek koji je napravio ovaj tim slavnim definitivno odlučio da prihvati ponudu Rome i sedne u direktorsku fotelju Vučice.

Monći se specijalizovao za ovaj posao i jedan je od najboljih sportskih radnika u svojoj branši, a funkciju prvog operativca u Sevilji obavljao je od početka 21. veka. On je svoju odluku već saopštio predsedniku Hozeu Kastru uz napomenu da je čvrsto odlučio da ode čim se 31. januara završi prelazni rok i da nema šanse da ga iko spreči u tome.

Njegov aktuelni ugovor sa Seviljom ističe u junu 2020. godine.

Roma će zato morati da plati andaluzijskom timu obeštećenje od 5.000.000 evra, što je zahtev koji prvi čovek Sevilje stalno ističe još od prošlog leta kada je Monći podneo ostavku koja je potom odbijena.

(FOTO: Action Images)   

poslednji komentari8
Paul P.

| 10.01.2017 09:31

Ako ste ikad bili u Delta Sitiju znate koliko su retardirana ona glavna vrata. Znači kreteni koji su ih smislili, treba ih spaliti. Ali postoje s razlogom, efektivna su. Ljudi koji uđu nemaju ništa na sebi, izađu srećni i zadovoljni, ali je Delta Siti izvukao ogroman profit iz njih. To je Sevilja, ali oni nemaju ambicije ni mogućnosti da urade nešto. Roma ima, hoće da poboljšaju svoje finansijsko stanje, istovremeno konkurišući za titule. Monći je stvoren za taj posao. Roma stvorena za Monćija.... Trenutno, takvu je Palota napravio. Nije loš plan, nimalo.

milosilic23

| 10.01.2017 00:07

Ovo je najbolje pojacanje koje je roma mogla da dovede

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka