aktuelno

vest

0

LUDI TIKET: Ludo, ludo, ludo, ludo, ludo, ludo...

30.10.2012 14:11 | mozzartsport.com

I dodajte još milion puta ovu reč u naslov. Zašto? Uverite se sami... Ovakve tikete niste videli... A kako su tek pali...

Veličina slova A A A

(Kliknite na sliku za uvećanje)

Škotski klub Kraljica juga (Kvin of saut) krivac je što se ovih dana u Velikom Gradištu valja velika tuga!

Dugogodišnjeg MOZZARTOVOG igrača Miodraga Milićevića Tozu delilo je samo nekoliko minuta od dvomilionske isplate, ali je Stenhaus (iliti Stenhausmir) na volšeban način preokrenuo rezultat i od 2:0, stigao do remija (2:2) i to zahvaljujući dosuđenom jedanaestercu u 71. minutu. Pre tog događaja, sudija je domaćima isključio dvojicu igrača!!!

Na taj način, gosti su obezvredili majstoriju iskusnog kladioca (koeficijent 31.727.76) koji je ostalih 24 para pogodio bez problema. Da maler bude još veći, isti par ga je koštao prolaza i drugog tiketa, na kojem je pogodio 25 od 26 odigranih parova. Parovi su bili identični, samo je na drugom pridodao i Real Madrid, koji je "došao". A treba li reći da je na oba tiketa isplata bila - maksimala?!

"U celoj toj drami, na kraju se ispostavilo da je jedina moja sreća bila ta što sam na tom tiketu vezao nekoliko dana, a utakmica Škota koja me oborila na kvoti 1,40 odigrana je prvog dana. Ali da budem iskren, svejedno sam teško podneo ovakav epilog", još uvek razočaranim glasom priča Miodrag Milićević za MOZZART Sport.

(Kliknite na sliku za uvećanje)

Da li standardno igrate na ovaj način ili je to bila premijera?
"Stalno igram tako s tim što menjam visinu uplate. Ovoga puta sam na pult stavio 100 dinara, međutim, kako sam napravio ogroman koeficijent, morao sam iz tehničkih razloga da promenim taktiku. Brzo sam sastavio još jedan tiket i dodao još jedan par. Na jedan sam stavio 32 dinara, a na drugi 28."

Da li ste sve vreme pratili razvoj situacije?
"Jesam, i sve je krenulo kako se samo poželeti može. Ali kao što već rekoh, Kvin i Stenhaus su se postarali da mi u startu pokvare veliko slavlje."

Hoćete li i ubuduće da pravite tako vruće tikete?
"Nego šta, nego ću da ih pravim. Kod mene nema sredine, ili igram ili ne igram. Ovoga puta se nije sve složilo kako treba, a da li će nekom drugom prilikom, videćemo. Toza ide uskoro u penziju i imaću mnogo više vremena za vođenje statistike i odabir pravih parova. A među njima će sigurno biti i onih iz Škotske. Red bi bio da mi vrate moja dva miliona!"

Miodrag je, inače, za utehu od MOZZARTA, kao član MOZZART CLUBA, i za jedan i za drugi tiket dobio po 100 dana besplatnog klađenja u okviru benefita TIKET PLUS.

Mi nemamo reči, niti epiteta kojima da opišemo ove tikete... Ovde reči zaista ništa ne vrede... A vi?

Ako hoćete da bolje osmotrite tikete, evo linkova:
Tiket 1
Tiket 2

Ukoliko i vi imate sličan tiket, uz propratnu priču, pošaljite ga na online@mozzartbet.com. Možda baš vaš objavimo u rubrici LUDI TIKET.

Dotad možete da se podsetite priče momaka iz Žarkova koji su imali mnogo više sreće nego Miodrag Milićević...

poslednji komentari0
pop

| 09.12.2012 14:52

igrao je na karticu pa ima besplatno kladjenje

Ime

| 09.12.2012 14:52

zato sto je igrao na karticu pa ima besplatno kladjenje

prikaži sve

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

Uloguj se putem Facebook naloga Uloguj se putem Google+ naloga
ili
Zaboravljena lozinka