kladionica

vest

3

Napoli odbio 35.000.000

17.02.2017 14:20 | mozzartsport.com

Milan probao da kupi u januaru omalenog Italijana

Veličina slova A A A

Izgleda da smo tokom januara bili na korak od velikog transfera u Seriji A, ali da je Napoli sprečio da dođe do još jedne skupe prodaje. Meta je bio omaleni krilni napadač Lorenco Insinje, a kupac slavni Milan koji je prema informacijama sa Čizme ponudio ravno 35.000.000 evra.

Ali, kako tvrdi novinar Premijum Sporta Paolo Barđiđa, Insinje je bio izročita želja novog sportskog direktora Rosonera Masima Mirabelija koji je uložio značajan napor da ga dovede na San Siro.

Taj transfer trebalo je da bude jasan znak namera novih vlasnika Milana, kineske komapnije Sino-Evropa Sports, čija će operacija kupovine italijanskog velikana biti kompletirana u martu, ali je doživeo neuspeh.

Insinje, u međuvremenu, nastavlja sa Napolijem pregovore oko novog ugovora pošto je prethodni pokušaj da produži vernost klubu sa juga Italije prošlog leta propao. Videćemo i da li je Milan definitivno digao ruke od omalenog napadača. 

(FOTO: Action Images)

poslednji komentari3
filip

| 17.02.2017 14:54

nema sanse da je ovo tacno ! mozda je ponudio ali da predje na leto jer Milan nije imao novca za zimski prelazni rok !!!

acm

| 17.02.2017 14:54

ne odustajte od njega! sve dok ima sanse borite se da ga dovedete!

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka